We leveren onze projecten af met de grootste zorg die mogelijk is. Hieronder vind je een overzicht van een select aantal projecten waar we een soort project logboek van bij hebben gehouden. Natuurlijk met de goedkeuring van onze klanten.
Sweco - Kleine vergaderzaaltjes

Sweco - Kleine vergaderzaaltjes

Wij hebben in opdracht van Sweco vier kleinere vergaderzalen voorzien van een 1 meter hoge Slimmefolie. Daarbij is het voor de medewerkers heel eenvoudig om de ruimte te blinderen en niet afgeleid te worden door voorbij lopende collega's. Daarnaast kan men zaken bespreken die op de monitoren die niet voor iedereen inzichtelijk mogen zijn.

Sweco - boardroom

Sweco - boardroom

Deze board room hebben wij voorzien van een strook witte Slimmefolie. Waarbij de gebruikers van de ruimte wel degelijk gezien worden maar dat er geen zicht op de monitor is.

Sweco - bedrijfsarts ruimte

Sweco - bedrijfsarts ruimte

Deze open ruimte bij Sweco hebben wij voorzien van een volledige bedekking van Slimmefolie. Zowel de deur als de volglas panelen. Als de bedrijfsarts er niet is kan de ruimte gebruikt worden door collega's voor overleg. Wanneer de bedrijfsarts gebruik maakt van de ruimte, dan is het simpelweg te blinderen met een klik op de knop. Optimaal gebruik makend van de beschikbare vierkante meters aan bedrijfsruimte.

Sweco - Autocolor folie

Sweco - Autocolor folie

Bij de HR ruimte van Sweco hebben wij een 77M2 triple glas voorzien van onze zeer innovatieve Autocolor folie. Deze zon- en warmte werende folie is aangebracht aan de binnenzijde van het glas. Gezien de top cooling van Sweco in dit gedeelte van de locatie, wilde Sweco ervoor zorgen dat de HR medewerkers in een prettige manier konden werken. Door de installatie van Autocolor folie is de temperatuur 8 graden gedaald.

Simac - Security Operations Center

Simac - Security Operations Center

Bij Simac hebben wij in opdracht van AtmR de nieuwe SOC (Security Operations Center) voorzien van een horizontale baan van witte Slimmefolie. Hierbij is het voor de medewerkers mogelijk om de ramen te blinderen wanneer men met confidentiële informatie bezig is op de monitoren. Maar ook wanneer er nieuwe klanten of relaties langskomen ze toch de ruimte zelf kunnen bekijken, zonder dat ze naar binnen hoeven te gaan. Wat een verplichting is in deze ruimte om geautoriseerd te zijn. Ook zijn alle afdekplinten voorzien van een RAL kleur die bij het interieur hoort.

Rijkswaterstaat - Stellendam Operations Center

Rijkswaterstaat - Stellendam Operations Center

In opdracht van WEMA hebben wij Rijkswaterstaat voorzien van een volledig volglazen wand waarin Slimmefolie volledig geïntegreerd is. Er is nu geen enkele stroomkabel te zien. Hoe wij dat gedaan hebben? Zie de foto's. Ze spreken voor zich.

Port-IT

Port-IT

Bij Port-IT hebben wij alle glazen wanden op de eerste verdieping voorzien van Slimmefolie. Mooie glazen wanden met RAL9005 kozijnen. Wij hebben hier ons kleinmateriaal op afgestemd zodat daarmee volledige overeenstemming is binnen het interieurontwerp.

Easyflex

Easyflex

In dit nieuwbouw project hebben wij in opdracht van Zwaluwbouw Slimmefolie aangebracht in de opleidingsruimte van Easyflex.

Coolblue

Coolblue

We hebben als Slimmefolie een installatie mogen uitvoeren voor Coolblue, hoe gaaf is dat. Hier een 1 minuut video hoe we dit hebben gedaan.

Lees onze blog en nieuws items

Volg wat er omgaat in de wereld van Slimmefolie