Teamalternatief Min

Passie, toewijding en
enthousiasme

maken onze onderneming

Bekijk onze projecten

Wie, wat, waar, waarom

Slimmefolie is ontstaan vanuit een passie voor innovatie

Slimmefolie is er om privacy - op een makkelijke, toegankelijke manier en op ieder moment - voor iedereen mogelijk te maken.

Mijn naam is Ben Jansen en ik ben de oprichter van Slimmefolie. Ik werk ondertussen al een kleine 18 jaar als ondernemer en ZZP'er en heb veel verschillende initiatieven opgestart. Slimmefolie ben ik gestart omdat ik altijd al super enthousiast ben geweest over privacy glas, wat je vroeger wel eens zag in defensie, NSA of FBI films. Ik dacht "wow" wat zou dat gaaf zijn als je dat thuis of op je kantoor, met één druk op de knop, kunt in- en uitschakelen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar betrouwbare partners en heb daar enorm veel tijd in geïnvesteerd. Nu, een aantal jaren later, run ik Slimmefolie met veel passie, plezier en succes.

Onze missie
Slimmefolie is er om privacy - op een makkelijke, toegankelijke manier en op ieder moment - voor iedereen mogelijk te maken.

Onze visie
Onze visie is om het dagelijks leven voor iedereen prettiger te maken, doordat men kan kiezen voor privacy wanneer hij/zij dat wil.

Wil je meer over Slimmefolie.net weten? Wil je productinformatie ontvangen óf gewoon eens een gesprek aangaan of het wat voor jou of jouw bedrijf is? Neem dan vandaag nog gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op.


  • Telefoonnummer : +3185 1124322
  • Email : sales@slimmefolie.com
  • Website : slimmefolie.com
https://res.cloudinary.com/joomshaper/image/upload/v1582107175/placeholder.svg

Lees onze blog en nieuws items

Vul de maten in en weet wat het gaat kosten

ONS Team

Slimmefolie heeft fantastisch op elkaar ingespeeld team. Dagelijks proberen we er elke dag een fijne en succesvolle dag van te maken. We zijn super enthousiast, meewerkend maar ook super gefocust op ons specialisatievlak. Daarom willen we ons graag aan je voorstellen. 

Video's Slimmefolie

Video's van onze Slimmefolie projecten en om je een idee te geven

Ons team aan het werk

Fabriek

Alle vormen

Kleuren

Auto's

Vergaderzaal

Bedrijfsarts

Wat zeggen mensen over slimmefolie

We zijn trots op ons klantenportfolio, van kleine badkamers tot aan best grote kantoortuinen in mogen richten. Wij vragen altijd nadat er is opgeleverd wat de klanten van ons product vinden maar ook wat zij van ons vinden. We zijn immers ook mens en willen leren van onze eventuele fouten maar horen ook heel graag de successen.

Neem contact op met ons op +31 (0) 85 11 24 322

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar