SLIMMEFOLIE

Zelf installatie kit

  • Aan
  • Uit

Installeer jouw Slimmefolie zelf

Wij willen je zo goed mogelijk ondersteunen met het installeren van onze Slimmefolie. Daarom hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld voor je, waarmee je stap voor stap jouw installatie succesvol kan afronden.

Wanneer je bij ons de Slimmefolie besteld, dan kan je kiezen voor een installatiekit bij je bestelling. Wanneer je gebruik maakt van deze installatiematerialen én ons stappenplan doorloopt, kan het eigenlijk niet fout gaan.

Heb je nog geen Slimmefolie in huis? Bestel het dan direct hieronder en bekijk voordat je dit doet, het filmpje bij Stap 1. Heel veel succes met jouw Slimmefolie installatie.

Stap 1 – Inmeten van de ramen

Het inmeten van de ramen is het allerbelangrijkste van jouw Slimmefolie project. Want als de maten afwijken (vooral teveel millimeters) dan sta je met je handen in het haar. Het is dus van belang dat je goed de video bekijkt en de stapjes volgt die we aangeven.

Let op, je meet altijd in op basis van millimeters.

Benodigde materialen:
– Rolmaat
– Notitieblok
– Pen

Acties:
– Meet de netto breedte waar de Slimmefolie op moet komen.
– Meet de netto hoogte van het glas waar de Slimmefolie op moet komen.
– Trek van de breedte en hoogte 4mm af en noteer dit als definitieve maten.

Ga nu naar de volgende stap (stap 1).

Stap 2 – Online bestellen

Super, je hebt de maatvoeringen opgemeten en weet precies welke hoogte en breedte maat je wilt hebben.

We hebben een video gemaakt hoe je de bestelling kan doen. We hebben twee mogelijkheden. Als je goed bent in het volgen van instructies én je bent zelf ook nog eens handig, dan is een zelf-installatie-kit helemaal wat voor jou.

We hebben ook de optie dat je het ons laat installeren, gewoon omdat het je het wilt uitbesteden.

Heeft u al toegang tot de rest van de installatie video’s?

Als u al een bestelling heeft gedaan én de Slimmefolie met installatie pakket heeft ontvangen, dan heeft u ook een unieke code ontvangen in de doos waar onze producten inzaten. Met deze unieke code krijgt u toegang tot de premium video’s die u door het installatieproces heen leiden. Heeft u vragen? Dan vragen we u eerst om de FAQ’s na te kijken onderin deze pagina.