SLIMMEFOLIE

ANTI INKIJK FOLIE

  • Aan
  • Uit

Creër privacy on demand met onze anti inkijk folie

Ben je op zoek naar anti inkijk folie omdat je meer privacy wil creëren in huis, op kantoor of in een badkamer? Grote ramen of glazen wanden laten veel licht door en creëren een mooi ruimtelijk gevoel en laten veel licht door, maar deze inkijk en doorkijk kan ook storend zijn. Je kunt de ramen afplakken, maar dat is natuurlijk zonde. De slimme anti inkijk raamfolie van Slimmefolie is hierdoor dé oplossing.

Met de elektrisch bedienbare  folie van Slimmefolie kun je glazen oppervlakken met een druk op de knop ondoorzichtig maken en weer doorzichtig. Wij maken slimme folie geheel op maat waardoor het geschikt is voor ramen, deuren en glazen wanden van ieder formaat.

Wil je af van ongewenste inkijk? Bekijk enkele voorbeelden en toepassingen hieronder of bereken direct jouw prijs door de gewenste raamfolie en formaat te kiezen.

Slimmefolie

Voordelen

  • Privacy on demand
  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Wat is anti inkijk folie en hoe werkt onze Slimmefolie?

Anti inkijk folie, ook wel privacy folie genoemd, is een type folie die glazen ramen, deuren of wanden ondoorzichtig maakt. Hierdoor kun je privacy creëren in huis, op kantoor, in badkamers of andere plekken. De slimme anti inkijk folie van Slimmefolie gaat een stap verder. Met een druk op de knop kun je het glas ook weer doorzichtig kan maken. Onze folie bevat namelijk een laag vloeibare kristallen of PDLC. Wanneer er stroom door deze kristallen gaat gaan ze allemaal in dezelfde richting staan. Hierdoor wordt de glasfolie doorzichtig. Als je de stroom uitzet wordt de folie weer ondoorzichtig. Zo kun je dus met één druk op de knop privacy voor jezelf creëren. Daarnaast kun je Slimmefolie ook gebruiken als zonwerende folie. Deze slimmigheid kunnen we makkelijk aanbrengen op bestaand glas met onze Slimmefolie of in nieuw slim glas (zie wiki). Dit geldt voor gewoon glas en dubbel glas.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Extra voordelen anti inkijk folie

Anti inkijk raamfolie zorgt er voor dat je geen inkijk meer hebt. Maar onze raamfolie heeft nog meer voordelen. Zo blokkeert het UV-straling en heeft het een isolerende werking, waardoor je tegelijkertijd op de energierekening bespaart.  Bij glasbreuk blijft het glas aan de folie zitten, waardoor er geen losse glasscherven rondslingeren en inbrekers moeilijker binnen kunnen komen. Jouw woning of bedrijfspand wordt dus in alle opzichten een stuk veiliger met slimme folie. Ben je op zoek naar speciaal zonwerende folie? Bekijk dan ook onze automatische autocolor folie!

Slimme glasfolie in verschillende kleuren

De raamfolie is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat deze aansluit bij de rest van het interieur. Daarbij is anti inkijk folie gemakkelijk aan te brengen op praktisch iedere soort beglazing, ook op glazen deuren en schuifpuien. Ook voor beglazing met afwijkende vormen of maten kunnen we ongewenste inkijk voorkomen zonder de lichtinval aan te tasten. De installatie kun je aan ons overlaten of als je zelf handig bent is het ook prima zelf aan te brengen.

Raambekleding met Slimmefolie in verschillende kleuren bij een scholengemeenschap in IJmuiden
ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Offerte aanvragen voor anti inkijk folie

Wil je anti inkijk folie bestellen bij Slimmefolie? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een offerte bij ons aan. Wil je meer informatie over ons raamfolie? Heb je vragen? Of wil je graag een afspraak maken voor een adviesgesprek? Bel dan naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een mail naar sales@slimmefolie.com.