slimmefolie kantoor aanslimmefolie kantoor uit

Slimmefolie: raamfolie die je in- en uit kan schakelen

Wil je slimmefolie voor jouw ramen? Met slimmefolie kun je schakelen tussen transparant en geblindeerd in één klik, zonder dat je lichtverlies hebt. Hierdoor creëer je eenvoudig meer privacy in huis of op het werk. Ook als jouw woning of bedrijf veel glas heeft. Wil jij de mogelijkheid hebben om het glas te blinderen? Of dit nu geheel of gedeeltelijk is, als je soms behoefte hebt aan privacy is slimme raamfolie de oplossing voor jou! En dit slimme anti inkijk folie komen wij ook nog eens bij jou installeren. Bestel direct slimmefolie bij ons of neem contact met ons op om een offerte of adviesgesprek aan te vragen.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Of u nu uw woning, kantoor of badkamer wil voorzien van privacy beschermende slimmefolie met PDLC kristallen. Wij leveren oplossingen op maat. Neem contact op voor een adviesgesprek of bereken direct uw prijs voor privacy on demand!

De beste kwaliteit en service

Slimmefolie is dé manier om voor privacy te zorgen. Onze slimme raamfolie heeft de hoogste kwaliteit beschikbaar in de industrie. Daarbij beschikt onze slimme raamfolie over de hoogste transparantie die er bestaat, namelijk 89%, en de hoogste UV-blokkering van 99%. Kies voor slim glas en je profiteert ook nog eens van een verlaging in de energiekosten door de goede isolatie van de folie. Wij bieden je een volledige maatwerkoplossing voor jouw woning of bedrijf. Inclusief een snelle levering, 2 jaar garantie op de slimme folie en 1 jaar garantie op de installatie. De installatie verzorgen wij uiteraard ook.

VEELZIJDIGE

TOEPASSINGEN

Wij installeren dagelijks slimmefolie bij bedrijven en mensen thuis. Of dit nu voor een keukenraam, badkamerraam, woonkamer, schuifdeur of serre is. Juist voor deze toepassingen hebben wij standaard oplossingen ontworpen, waarbij wij zelfs voor schuifdeuren een gepatenteerde oplossing hebben gemaakt. Ook leveren wij oplossingen op maat, specifiek voor jouw verzoek.

slimme raamfolie kantoor uit
slimme raamfolie kantoor aan

KANTOOR & RETAIL

Heb jij nou ook veel glas op kantoor maar merk je toch dat de mensen sneller afgeleid zijn óf dat er soms presentaties of cijfers op de schermen getoond worden, die nog niet voor iedereen te zien zouden moeten zijn? Dan is Slimmefolie jouw oplossing.

slimme raamfolie woning uit
slimme raamfolie woning aan

WONINGEN

Een product als Slimmefolie kan heel erg goed ingezet worden om privacy te borgen bij jou thuis. Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies hoe onze slimme folie toepassingen kunnen helpen rust te creëren in huis wanneer jij dat wilt.

slimme folie badkamer uit
slimme folie badkamer aan

BADKAMERS

Wil je een badkamer of andere sanitaire ruimte met voldoende privacy, maar wel een geheel modern glazen uiterlijk? Met Slimmefolie kan je je afzonderen wanneer jij dat wilt. Je beglazing wordt op één simpele, veilige manier geblindeerd en je hebt 100% tijd voor jezelf.

Informatie over Slimmefolie

icon kwaliteit

KWALITEIT

 • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
 • Hoogste UV blokkering van 99%
 • Volledige maatwerkoplossingen
 • Uitstekende technische ondersteuning

icon specialiteit

SPECIFICATIES

Uitstekende technische ondersteuning. Meerdere delen van privacyfolie kunnen worden geconfigureerd om gezamenlijk of onafhankelijk aan-en uitgezet te worden. Oplossingen op maat geleverd op uw specifieke verzoek

icon service

SERVICE

 • Uitstekende technische ondersteuning
 • Binnen 7 – 14 dagen op maat geleverd
 • Inclusief 2 jaar garantie op de folie
 • Inclusief 1 jaar garantie op de installatie
 • Volledige maatwerkoplossingen

icon types

VERSCHILLENDE TYPES

 • Zelfklevende Slimmefolie
 • Niet klevende Slimmefolie

icon afmetingen

AFMETINGEN

 • Maximale breedte 180cm
 • Maximale lengte 1000cm

icon kleurstelling

KLEURSTELLING

 • Wit, Grijs, Zwart, Blauw, Geel, Rood en Groen

icon service

AFWERKING

 • De afwerking van de bekabeling wordt gedaan door de kabels te plaatsen achter glaslatten en in kozijnen of met kabelgoten op RAL Kleur.
MOGELIJKE

KLEUREN

 • filmgray
 • filmblue
 • filmgreen
 • filmred
 • filmwhite
 • filmyellow

Waarom Slimmefolie?

Woningen en bedrijven zijn zeer innovatief in deze tijd. Ook de beglazing is niet langer standaard. Zijn de vormen van jouw beglazing afwijkend en is passende raambekleding lastig te vinden? Hier kan Slimmefolie bij helpen! Maar ook als je veel glas op kantoor hebt en merkt dat je werknemers snel afgeleid zijn, is slimme raamfolie de oplossing. Volledige bedekking van de beglazing kenmerkt zich als uitermate innovatief. Zeker als jouw klanten of gasten gebruikmaken van de ruimte. Het geeft ze namelijk een gevoel van geborgenheid en vertrouwelijkheid. Daarbij kun je ook kiezen voor een baan van een meter hoog om je personeel de combinatie te bieden van de beslotenheid van een eigen werkruimte en transparantie voor een mooi uitzicht.

Slimmefolie in actie

slim glas kantoor aanslim glas kantoor uit

Offerte aanvragen voor echt slimme folie?

Wil je slimme folie bestellen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Heb je vragen? Wil je meer informatie over slim glas? Of wil je een adviesgesprek aanvragen? Neem ook dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een mail naar sales@slimmefolie.com.