SLIMMEFOLIE

SWITCH FOLIE

  • Aan
  • Uit

Switch folie bestellen bij Slimmefolie

Overweeg je switch folie te bestellen, zodat je meer privacy in huis of op het werk kunt creëren? Met de switchfolie van Slimmefolie schakel je eenvoudig tussen transparant en geblindeerd, zonder dat dit lichtverlies oplevert! En dat in één klik! Dankzij onze switch folie is het mogelijk om in elke woning en elk bedrijfspand voor privacy te zorgen, ook als je woning of bedrijf veel glas heeft. Je zet de switchfolie dan gewoon “dicht”, waardoor er een matglas-effect ontstaat met volledige privacy. Wil je weer door het glas kunnen kijken? Dan zet je de switch folie “open”, waardoor je weer een transparante doorkijk creëert. Bestel direct switch folie bij Slimmefolie en wij komen de folie ook nog eens bij je installeren.

Slimmefolie

Voordelen Switch Folie

Wie graag voor privacy wil zorgen, kiest voor de switch folie van Slimmefolie. Onze switchfolie is namelijk van de hoogste kwaliteit beschikbaar in de industrie. Daarbij beschikt de folie over de hoogste transparantie die er bestaat, namelijk 89%, en ook nog eens de hoogste UV blokkering van maar liefst 99%! Bovendien zorgt de goede isolatie van de switchfolie ervoor dat je energierekening omlaag gaat. Dat is mooi meegenomen, toch? Bestel switch folie bij ons en je profiteert van maatwerkoplossingen voor je woning of bedrijf, inclusief: een snelle levering, twee jaar garantie op de folie en een jaar garantie op onze installatie.

trustpilot1

Hoe werkt het?

Het grote voordeel van switch folie is dat je met één druk op de knop privacy kunt creëren. Je kunt de folie namelijk “open” en “dicht” zetten. Als je de folie “open” zet, staat er spanning op, en heb je een transparante doorkijk. Geen privacy dus. Zet je de folie “dicht”? Dan is de spanning eraf, wat resulteert in een matglas-effect met volledige privacy. Je bepaalt dus zelf wanneer je de folie op transparant zet en wanneer je juist voor wat meer privacy wilt zorgen.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Toepassingen switchfolie

Switch folie kan zowel in huis als op het werk uitkomst bieden. Zo kun je de switchfolie gebruiken voor je keukenraam, badkamerraam, woonkamer, schuifdeur en serre. Maar ook wanneer je veel glas in je kantoorpand hebt en merkt dat je personeel hierdoor snel is afgeleid. Je biedt ze dan de beslotenheid van een eigen werkruimte, maar ook de mogelijkheid om naar te buiten te kunnen kijken als ze dat willen. En ook wanneer je in vergaderruimten tijdelijk privacy wilt creëren, kun je switchfolie gebruiken. Switch folie zorgt dan voor een gevoel van geborgenheid en vertrouwelijkheid.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Offerte aanvragen voor switch folie

Wil je switch folie voor je huis of bedrijfspand? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan, dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wil je meer informatie over onze switchfolie? Heb je een andere vraag? Of wil je graag een adviesgesprek aanvragen? Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een mail naar sales@slimmefolie.com.