SLIMMEFOLIE

RAAMFOLIE WONING

  • Aan
  • Uit

Creëer meer privacy met blindeer folie

Zoek je goede blindeer folie? Voor blinderende folie kun je terecht bij Slimmefolie! Ramen en glaswanden zijn gemaakt om er doorheen te kijken en een ruimtelijke sfeer te scheppen. Dat is helemaal prima, maar er zijn ook situaties te bedenken waarbij je helemaal niet wilt dat men door het glas kan kijken waar jij achter zit. Ieder mens heeft namelijk ook behoefte aan privacy. Om te voorkomen dat mensen naar binnen kunnen kijken, kun je onze blinderende folie op het glas plakken. Met onze blinderende folie kun je een glaswand afwisselend transparant en ondoorzichtig maken. Dit folie is elektrisch bedienbaar en dus naar behoefte aan en uit te zetten. Wil jij zelf kunnen bepalen wanneer anderen jou door het glas kunnen zien? En dus meer privacy creëren? Bestel dan direct blindeer folie bij Slimmefolie!

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Wat is blindeer folie?

Het nadeel van gewone blindeer folies is dat deze permanent blinderend zijn. Mensen kunnen dus niet meer bij jou naar binnen kijken, maar jij kunt ook niet meer door het raam naar buiten kijken. Dankzij onze blindeer folie kun je zelf bepalen wanneer je het glas ondoorzichtig maakt. De blinderende folie is een PDLS-folie, waarmee je snel en gemakkelijk kunt schakelen tussen volledige transparantie en volledige ondoorzichtigheid van het raam. De folie bestaat uit polymeer verstrooide vloeibare kristaldeeltjes. Deze kristaldeeltjes liggen verstrooid in de folie, die daardoor ondoorzichtig is. Leid je een kleine stroom door de folie, dan richten de kristaldeeltjes zich in één richting, waardoor de folie volledig transparant wordt.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Voordelen blinderende folie

Onze blindeer folie zorgt er dus voor dat je een ruimte tijdelijk kunt afsluiten voor meer privacy, bijvoorbeeld tijdens een vergadering of een vertrouwelijk gesprek, zonder dat je het open karakter van jouw kantoortuin aantast. Maar privacy wanneer je wilt is niet de enige reden om voor blinderende folie te kiezen. De blinderende folie is ook geschikt als zonwering. Door je ramen tijdelijk te blinderen, kun je het felle licht van de zon buiten houden en heb je ook geen last meer van hinderlijke schitteringen. Daarbij kun je de glaswanden waarop je blindeer folie hebt laten aanbrengen ook gebruiken als tijdelijk projectiescherm voor bijvoorbeeld presentaties. En voor bepaalde ruimtes kan een speciale kleur een exclusief effect geven. Blindeer folie heeft dus veel voordelen.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Onze blindeer folie past op iedere beglazing

Wij leveren onze blindeer folie op maat voor alle soorten ramen en glaswanden. Slimmefolie heeft ambitie om het leven voor mensen in de particuliere en zakelijke wereld aangenamer te maken met het aanbrengen van blinderende folie. Een folie die precies de goede ambiance creëert en past bij jouw leef- of werkruimte. Tevens verzorgen we de gehele elektrische installatie tegen een scherpe prijs.

Offerte aanvragen voor blinde folie

Wil je blinde folie bestellen? Vraag een offerte bij ons aan. Neem ook gerust contact op als je vragen hebt, meer informatie wilt of een afspraak wilt maken voor een adviesgesprek. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een mail naar sales@slimmefolie.com.