Slimmefolie

Over ons

ontstaan vanuit een

passie voor innovatie

Wij zijn Anja en Tristan en wij zijn de eigenaren van Slimmefolie. Wij zijn jonge, gemotiveerde ondernemers die houden van innovatie. Slimmefolie bestaat al vanaf 2016 en in 2022 hebben wij de mogelijkheid gekregen om Slimmefolie over te nemen van Ben Jansen, deze kans zijn wij met plezier en vastberadenheid aangegaan.

Slimmefolie is een concept waar wij superenthousiast over zijn en honderd procent achter staan. Wij willen graag aan iedereen laten zien hoe handig en efficiënt ons product is. Dit is een oplossing voor iedereen!

Service staat bij ons op nummer één. Wij denken altijd mee met iedereen en zorgen ervoor dat men hun ideale privacy waar kan maken. Privacy on demand. Met dank aan onze partners, zorgen wij voor een prachtig eind resultaat. Binnen ons bedrijf wordt alles met passie gedaan.

Onze missie

Slimmefolie is er om privacy – op een makkelijke, toegankelijke manier en op ieder moment – voor iedereen mogelijk te maken.

Onze visie

Onze visie is om het dagelijks leven voor iedereen prettiger te maken, doordat men kan kiezen voor privacy wanneer hij/zij dat wil.

Wil je meer over Slimmefolie.net weten? Wil je productinformatie ontvangen óf gewoon eens een gesprek aangaan of het wat voor jou of jouw bedrijf is? Neem dan vandaag nog gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op.

Ons team aan het werk

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Of u nu uw woning, kantoor of badkamer wil voorzien van privacy beschermende slimmefolie. Wij leveren oplossingen op maat. Neem contact op voor een adviesgesprek of bereken direct uw prijs voor privacy on demand!

Meer video’s van ons team

Onze fabriek
Installatie folie in villa
Slimmefolie kleuren
Slimmefolie voor voertuigen
Slimmefolie voor vergaderruimte
Slimmefolie in vergaderkamer
ONZE KLANTEN

REFERENTIES

trustpilot1