SLIMMEFOLIE

SCHAKELBARE FOLIE

  • Aan
  • Uit

Schakelbare folie van Slimmefolie

Wil je jouw ramen voorzien van schakelbare folie? Kies dan voor de schakelbare folie van Slimmefolie! Met deze folie is het namelijk mogelijk om glas tijdelijk ondoorzichtig te maken. Ook al zijn grote ramen of glaswanden prachtig door het vele lichtinval en de ruimtelijke sfeer die ze creëren, iedereen heeft soms behoefte aan privacy. Zowel thuis als op het werk. Wil jij zelf kunnen bepalen wanneer mensen bij je naar binnen kunnen kijken? Dankzij onze schakelbare folie maak je een glaswand afwisselend transparant en doorzichtig. Zo creëer je privacy op het door jou gewenste moment. Bestel direct schakelbare folie of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Waarom schakelbaar glas

Schakelbaar glas is een uitkomst voor zowel particulieren als bedrijven. Heb je een vergadering of een vertrouwelijk gesprek en wil je niet dat iemand kan zien waar je het over hebt? Of wil je lekker onderuit op de bank kunnen hangen zonder pottenkijkers? Met onze schakelbare folie kun je zelf bepalen wanneer je het glas doorzichtig maakt. Met één druk op de knop! En zodra je weer naar buiten wilt kijken, zet je de folie op transparant. Verder kun je de schakelbare folie ook gebruiken als zonwering, is het op iedere soort beglazing aan te brengen en werkt het isolerend, waardoor je dus op de energiekosten kunt besparen. En het installeren van schakelbaar glas? Dat doen wij voor je!

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Schakelbare folie op maat

We hebben bij Slimmefolie de ambitie om het leven voor mensen in zowel de particuliere als de zakelijke wereld aangenamer te maken door schakelbaar glas op maat te leveren. Voor keukenramen, badkamerramen, woonkamers, kantoorruimtes en nog veel meer. We hebben schakelbare folie voor je in verschillende kleuren. We hebben ongetwijfeld een folie die aansluit bij de rest van jouw interieur.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Zo werkt schakelbare folie

Onze schakelbare folie is een PDLS-folie. Dat betekent dat de folie uit polymeer verstrooide vloeibare kristaldeeltjes bestaat. Deze kristallen worden elektrisch geladen wanneer er stroom doorheen gaat, waardoor ze zich allemaal in dezelfde richting positioneren. De folie wordt hierdoor doorzichtig. Haal je de stroom weg? Dan ontstaat er een “wanorde” en wordt de folie ondoorzichtig. Zo zorg je dus eenvoudig en snel voor meer privacy.

Offerte aanvragen voor schakelbare folie

Wil je schakelbare folie bij ons bestellen? Bel of mail ons dan gerust voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Je bereikt ons via +31 (0) 85 4014394 of sales@slimmefolie.com. Heb je vragen? Wil je meer informatie over schakelbaar glas? Of wil je een afspraak met ons maken voor een adviesgesprek? Neem ook dan contact met ons op.