Slimmefolie

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen – Slimme folie

Slimmefolie kost €245, – per vierkante meter exclusief 21% BTW en de installatiekosten (wanneer je wilt dat wij dat voor je doen).

Slimmefolie verbruikt ongeveer 5 watt per vierkante meter als deze aan staat. Dat wil zeggen transparant. Een simpel rekensommetje hiervoor is hieronder uitgeschreven:

1 vierkante meter Slimmefolie, welke 365 dagen per één jaar aanstaat verbruikt ongeveer

24 uur per dag x 5 watt x 365 dagen per jaar / 1000 = 43,8kWh
Prijs per kWh = 21 eurocent kom je dan uit op €9,20 voor een heel jaar.

De hoogste transparantie van onze Slimmefolie is als je er recht voor gaat staan. Wanneer je schuiner op het raampaneel kijkt zal er een wittere waas ontstaan.

Nee, niet overal. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Slimmefolie kan op alle glazen gladde oppervlakken aangebracht worden. Dus deuren, ramen, binnenwanden van glas, receptiebeglazing of lobby beglazing.

Slimmefolie wordt geadviseerd om niet gedeeltelijk aan te brengen op HR++ of HR+++ glas.

Wij hebben best veel klanten geholpen door Slimmefolie aan te brengen in de slaapvertrekken. Door een grijze folie te selecteren wordt het licht in de slaapvertrekken afdoende verduisterd. Het blijft echter altijd een persoonlijk iets. Neem contact met ons op zodat we jou kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Wij hebben een “Online Bereken Tool”. Met deze tool kunt u per raam de afmetingen invoeren en de posities aangeven waar u de bekabeling wilt hebben weggewerkt.

Als u alles heeft ingevuld voor uw ramen heeft u ook nog de keuze om de installatie door ons of een van onze Resellers te laten doen. U heeft ook de keuze om onze folie zelf te installeren.

Wij rekenen €65, – per professional per gewerkt uur. De installatie heeft vaak twee professionals nodig. De installatieduur is echt afhankelijk van de complexiteit. We maken van tevoren altijd een raming en zullen dan op basis daarvan aan het werk gaan.

Onze folie kan zeker op deuren en kiep/kantel ramen worden geplakt. Waar dan wel rekening mee moet gehouden worden dat wij de bekabeling in een van de hoeken weg zullen werken. de bekabeling word omringt met een krimpkous (kleur naar keuze) en netjes weggewerkt.

Ja, Slimmefolie is af te kitten op de naden. Er zijn alleen een aantal zaken belangrijk als je dat gaat doen.

  1. Regel 1 is dat je altijd maar dan ook altijd zuurvrije kit gebruikt bij het afkitten. De kritalmoleculen kunnen niet tegen de zuurgraad en zal daarmee gaan afbreken waardoor je lelijke vlekken krijgt aan de zijkanten.
  2. Als je gaat afkitten moet je de stroom er voorlopig niet op de Slimmefolie zetten. Dit omdat de kit moet uitharden. Het risico is dat er vochtverdamping achter de folie gaat plaatsvinden en dan krijg je het nooit meer weg.
89,9% transparant/doorzichtig als de stroom op de Slimmefolie staat. Wanneer de stroom uitstaat is de folie geblindeerd. Wil je hier meer informatie over hebben? Kijk dan naar het onderstaande plaatje.
https://res.cloudinary.com/joomshaper/image/upload/v1582107175/placeholder.svg

Slimmefolie kan zeker in elke vorm worden gemaakt. Bij rondingen zullen we wel het raam moeten inspecteren op aansluitpunten voor de bekabeling. In overleg met ons gaan wij elke uitdaging aan.

Wij hebben een speciale lasersnij techniek ontwikkeld waarbij het mogelijk is om alle vormen aan te nemen die er maar zijn. Als het maar op het glas aangebracht moet worden :-).

Zeker mag dat. Maar misschien helpt het onderstaande overzicht je al meer dan je denkt.
https://res.cloudinary.com/joomshaper/image/upload/v1582107175/placeholder.svg

Een offerte kan je heel simpel aanvragen via de online berekentool. In deze tool geef je jouw maten op en je krijgt direct een prijsopgaaf. Je kan er ook voor kiezen in dit formulier dat je de installatie door ons wilt laten uitvoeren. Wij nemen dan contact met je op om het project door te spreken en kunnen jou op basis van de hoeveelheid vierkante meters en de complexiteit een raming afgeven.

Jazeker, op dit moment hebben wij twee locaties in Nederland waar je Slimmefolie live kan zien en ervaren.

Dit kan bij Metaal-arts in Amersfoort en bij Windows4U in het noorden van het land.
Metaal-Arts Heliumweg 18 | 3812 RE Amersfoort | Tel: 033 – 879 55 26
Windows4U Rondweg 7b | 9861GK Grootegast | Tel: 059 – 4611857

Jazeker kan dat. Dit doen we altijd in overleg met een aantal van onze opdrachtgevers. Neem gerust contact met ons op om hiervoor een afspraak te maken.

Slimmefolie is te verkrijgen in de volgende kleuren:

  • Wit
  • Grijs
  • Zwart
  • Groen
  • Blauw
  • Geel
  • Rood
Jazeker, alleen hier hebben we wel extra veiligheidsmaatregelen te nemen. Zo is het per situatie afhankelijk maar waar we natuurlijk rekening mee moeten houden is het water in de badkamer. Dit doen wij volgens de normen die daarvoor staan.
De adapter plaatsen wij voor zakelijke installaties vaak boven het systeemplafond. Voor particuliere installaties doen wij dit vaak in de meterkast.
Wij werken de bedrading weg met een speciaal ontwikkelde kabelgootsysteem. Deze zijn zeer dun en vallen niet op in het interieur. Ook kunnen wij de plinten op kleur spuiten. Welke RAL kleur je maar wilt.

Veel gestelde vragen – Autocolor folie

Een offerte voor onze Autocolor is in de maak. We zullen hiervoor binnenkort onze online calculator online zetten.

Autocolor folie kost €125, – per vierkante meter. Dat geeft jou in ieder geval een richtprijs.

Zeker mag dat. Maar misschien helpt het onderstaande overzicht je al meer dan je denkt.
https://res.cloudinary.com/joomshaper/image/upload/v1582107175/placeholder.svg

Veel gestelde vragen – Slimnano coating spray

Slimnano is verkrijgbaar bij de meeste gerenomeerde pompstations zoals Shell, Texaxo en BP. Wil je grotere hoeveelheden bestellen? Dan vragen we jou om contact op te nemen met onze sales afdeling via het contactformulier of het telefoonnummer van Slimmefolie

Slimnano is verkrijgbaar bij de meeste gerenomeerde pompstations zoals Shell, Texaxo en BP. Wil je grotere hoeveelheden bestellen? Dan vragen we jou om contact op te nemen met onze sales afdeling via het contactformulier of het telefoonnummer van Slimmefolie

Alle informatie over Slimnano is terug te vinden op onze website. Deze pagina vind je bovenin het menu Informatie.

Staat je vraag er niet tussen?

Icon feather phone +31 (0) 85 4014394
envelope 2 sales@slimmefolie.com

vergelijking2aan