SLIMMEFOLIE

MELKGLAS FOLIE

  • Aan
  • Uit

Bestel melkglas folie bij Slimmefolie

Zoek je melkglas folie? Daarvoor kun je terecht bij Slimmefolie! Ons folie zorgt ervoor dat je glas tijdelijk ondoorzichtig kunt maken. Grote ramen en glaswanden zijn natuurlijk prachtig. Je hebt veel lichtinval en creëert er een ruimtelijke sfeer mee. Maar of je nu thuis zit of op het werk, je hebt zo nu en dan behoefte aan privacy. Het is niet fijn als mensen ieder moment van de dag bij je naar binnen kunnen kijken. Met onze melkglas folie kun je een glaswand afwisselend transparant en ondoorzichtig maken, met één druk op de knop. Zo creëer je privacy wanneer jij dat wilt! Lijkt dit je wat? Bestel direct melkglas folie bij Slimmefolie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Waarom Slimmefolie?

Zelf kunnen bepalen wanneer je glas ondoorzichtig maakt? Dat is voor zowel voor particulieren als bedrijven een uitkomst. Ga je vergaderen? Of een vertrouwelijk gesprek voeren? Dan zit je er niet op te wachten dat mensen bij je naar binnen kunnen kijken. Net als wanneer je lekker onderuit op de bank wilt hangen. Met één druk op de knop kun je onze melkglas folie ondoorzichtig maken, waardoor je privacy hebt. Zodra je weer naar buiten wilt kunnen kijken, zet je de folie weer op transparant. Melkglas folie dient daarnaast ook als zonwering, is op iedere soort beglazing aan te brengen en heeft een isolerende werking, waardoor je ook bespaart op de energiekosten. Melkglas folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is zeker een folie die bij de rest van jouw interieur aansluit. En de installatie? Die doen wij!

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Voor elke situatie een passende oplossing

Wij installeren dagelijks melkglasfolie bij bedrijven en bij mensen thuis. Voor keukenramen, badkamerramen, woonkamers, scheufdeuren en serres. Hiervoor hebben wij standaard oplossingen ontworpen, maar wij leveren ook oplossingen op maat specifiek voor jouw verzoek. We hebben bij Slimmefolie namelijk de ambitie om het leven voor mensen in zowel de particuliere als de zakelijke wereld aangenamer te maken, door melkglas folie op maat te leveren. We horen graag van je wat jouw wensen zijn, zodat wij voor je aan de slag kunnen.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Offerte aanvragen voor melkglas folie

Wil je melkglas folie bestellen? Vraag dan een offerte aan bij Slimmefolie! Wil je eerst een adviesgesprek met ons? Heb je vragen? Of wil je meer informatie over onze folie? Bel of mail ons gerust via +31 (0) 85 4014394 of sales@slimmefolie.com.