SLIMMEFOLIE

RAAMFOLIE KANTOOR

  • Aan
  • Uit

Slimmefolie raamfolie is een fantastische toevoeging aan jouw kantoor

Zoek je raamfolie voor op kantoor? Omdat je veel glas op kantoor hebt en merkt dat mensen daar toch sneller door afgeleid zijn? Of toon je weleens presentaties of cijfers op schermen en heb je liever niet dat iedereen die ziet? Dan is Slimmefolie jouw oplossing! Slimmefolie is namelijk een fantastische toevoeging aan huidige kantoortuinen. De folie maakt het mogelijk om privacy in een ruimte te creëren, wanneer je maar wilt. Met één simpele druk op de knop maak je een glaswand namelijk ondoorzichtig. Snel, eenvoudig en omkeerbaar. Wil jij de ramen op kantoor tijdelijk ondoorzichtig kunnen maken? Kies dan voor raamfolie op kantoor van Slimmefolie!

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Daarom Slimmefolie op kantoor

Volledige bedekking van de beglazing en raampanelen typeert zich als uitermate innovatief. Zeker op kantoren. Als klanten of gasten deelnemen aan de momenten dat de ruimte gebruikt wordt, geeft het hen gelijk een gevoel van privacy. Ze bevinden zich op een plek waar men serieus genomen wordt. Daarbij kun je ook kiezen voor een baan van een meter hoog, voor een combinatie tussen het transparante van de kantoortuinen, maar dan met minder inkijk, waardoor de focus makkelijker gehouden kan worden en men niet te snel afgeleid is.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Voordelen van onze raamfolie op kantoor

Met Slimmefolie kun je dus een glaswand afwisselend transparant en doorzichtig maken. Met één druk op de knop creëer jij privacy op kantoor. Maar raamfolie op kantoor heeft nog meer voordelen. Zo zorgt de goede isolatie van de folie ervoor dat jouw energiekosten lager worden. Daarbij heeft de folie de hoogste UV blokkering van 99% en de hoogste transparantie die er bestaat, namelijk 89%. Ook profiteer je van een snelle levering, 2 jaar garantie op Slimmefolie en 1 jaar garantie op de installatie. De installatie van de raamfolie op kantoor, kun je natuurlijk aan ons overlaten.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Verschillende kleuren mogelijk

Onze raamfolie is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wil je Slimmefolie in een kleur die aansluit bij het interieur op kantoor? Dan kan dat! Op deze manier is de raamfolie een fantastische toevoeging aan jouw kantoor.

Slimmefolie in actie

Offerte aanvragen voor raamfolie op kantoor

Wil je raamfolie voor op kantoor? Bestel de privacy folie van Slimmefolie! Vraag gerust, geheel vrijblijvend, een offerte bij ons aan. Heb je vragen? Wil je meer informatie? Of wil je een afspraak met ons maken voor een adviesgesprek? Bel of mail ons dan via +31 (0) 85 4014394 of sales@slimmefolie.com.