SLIMMEFOLIE

RAAMFOLIE BADKAMER

 • Uit
 • Aan

Raamfolie voor de badkamer bestellen bij Slimmefolie

Op zoek naar raamfolie voor de badkamer? De Slimmefolie toepassing werkt overal voor, dus ook voor badkamers. Jouw badkamer is een plek waar je je prettig wilt voelen. Op je gemak en veilig. Dankzij Slimmefolie kun jij je afzonderen wanneer je maar wilt! Of je nu aan het douchen bent of lekker in bad ligt, de beglazing wordt met één druk op de knop geblindeerd en je hebt 100% tijd voor jezelf. Wil jij in de badkamer wat extra privacy kunnen creëren? Snel, eenvoudig en omkeerbaar? Kies dan voor raamfolie in de badkamer van Slimmefolie!

Slimmefolie

Voordelen

 • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
 • Hoogste UV blokkering van 99%
 • Volledige maatwerkoplossingen
 • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Daarom Slimmefolie in de badkamer

Dankzij Slimmefolie kun je glas met één druk op de knop ondoorzichtig maken. Zo creëer je eenvoudig wat meer privacy voor jezelf. Daarom is deze raamfolie, ook wel privacy folie genoemd, zo geschikt voor de badkamer. De plek bij uitstek om een momentje voor jezelf te pakken. Zodra je weer door de glaswand heen wilt kunnen kijken, zet je de folie weer op transparant. Slimmefolie heeft de hoogste transparantie die er bestaat, namelijk 89%. Daarbij heeft het ook de hoogste UV-blokkering van maar liefst 99%. Door de isolatie van de folie, worden jouw energiekosten ook nog eens lager. Wij bieden je volledige maatwerkoplossingen voor jouw badkamer, inclusief snelle levering, 2 jaar garantie op de privacy folie en 1 jaar garantie op de installatie. De installatie wordt uiteraard door ons verzorgd.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

In verschillende kleuren verkrijgbaar

Wit is niet altijd de kleur die je wilt. Soms is een andere kleur raamfolie in de badkamer gewoon mooier bij het interieur. Dat kan dus ook met Slimmefolie. Grijze Slimmefolie wordt steeds vaker in badkamers gebruikt waar zwarttinten en/of grijstinten goed tot hun recht komen. Maar je kunt ook kiezen voor blauw, geel, rood of groen.

MOGELIJKE

KLEUREN

 • filmgray
 • filmblue
 • filmgreen
 • filmred
 • filmwhite
 • filmyellow
ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Veilig

Natuurlijk moet de raamfolie in de badkamer wel veilig zijn. Daarom hebben wij allerlei maatregelen genomen. We hebben altijd vooraf aan het project een overleg met de aannemer of met de glasleverancier. Soms leveren we het glas zelf en ontzorgen we de klant met het volledige project. Doordat we de veiligheid waarborgen, kan en mag onze raamfolie in de badkamer geïnstalleerd worden.

Offerte aanvragen voor badkamer folie

Wil je raamfolie voor de badkamer bestellen bij Slimmefolie? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een offerte bij ons aan. Wil je een adviesgesprek met ons? Heb je vragen? Of wil je meer informatie over badkamer folie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur ons een e-mail via sales@slimmefolie.com.