SLIMMEFOLIE

SWITCH FILM

  • Aan
  • Uit

Switch film glasfolie bestellen bij Slimmefolie

Wil je op elk moment privacy kunnen creëren en overweeg je daarom switch film te bestellen? Kies voor de switch film van Slimmefolie! Hiermee kun je zowel thuis als op het werk eenvoudig tussen transparant en geblindeerd schakelen, zonder dat je dit lichtverlies oplevert. En dat met één klik op de knop! Switch film, ook wel switch film glasfolie, zorgt ervoor dat je in elke woning en elk bedrijfspand privacy kunt creëren, ook als er veel glas aanwezig is. Door de folie “dicht” te zetten, ontstaat er een matglas-effect met volledige privacy. Zet je de folie “open”? Dan ontstaat er weer een transparante doorkijk. Ontdek het gemak van switch film glasfolie en bestel direct switch film bij Slimmefolie! Wij komen de folie ook nog eens bij je installeren.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Waarom switch film van Slimmefolie?

Wie op zoek is naar privacy in huis of op de zaak, kiest voor switch film van Slimmefolie. Deze is van de hoogste kwaliteit beschikbaar in de industrie. Onze switch film glasfolie beschikt over de hoogste transparantie die er bestaat, maar liefst 89%, en de hoogste UV-blokkering, namelijk 99%! Daarbij zorgt de goede isolatie van de folie ervoor dat je kunt besparen op je energiekosten. Dat is nog eens mooi meegenomen! Bestel switch film bij ons en je profiteert bovendien van maatwerkoplossingen voor je woning of bedrijfspand, inclusief snelle levering, twee jaar garantie op de switch film glasfolie en een jaar garantie op onze installatie.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Hoe het werkt

Dankzij switch film kun je met één druk op de knop voor privacy zorgen. Je kunt switch film glasfolie namelijk “open” en “dicht” doen. Door de folie “open” te zetten, staat er spanning op en ontstaat er een transparante doorkijk. Je hebt dan dus geen privacy. Als je de folie “dicht” zet, is de spanning eraf en creëer je een matglas-effect met volledige privacy. Op deze manier kun je dus zelf bepalen wanneer je naar buiten wilt kijken en wanneer je privacy in een ruimte wilt.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Toepassingen switch film glasfolie

Je kunt switch film glasfolie zowel thuis als op het werk toepassen. Zo wordt onze switch film gebruikt voor keukenramen, badkamerramen, woonkamers, schuifdeuren en serres. Maar ook in kantoorpanden waar veel glas aanwezig is en personeel snel wordt afgeleid. Switch film biedt een combinatie van de beslotenheid van een eigen werkruimte, terwijl je personeel toch de mogelijkheid heeft om naar buiten te kijken. En wil je in vergaderruimten tijdelijk wat meer privacy creëren? Ook dan biedt switch film glasfolie uitkomst! Het zorgt voor een gevoel van geborgenheid en vertrouwelijkheid.

Offerte aanvragen voor switch film

Wil je voor je huis of bedrijfspand switch film bestellen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Heb je vragen? Wil je meer informatie over onze switch film glasfolie? Of wil je een adviesgesprek aanvragen? Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een mail naar sales@slimmefolie.com.