SLIMMEFOLIE

SMART FOLIE

  • Aan
  • Uit

Smart folie voor meer privacy

Wil je smart folie voor jouw ramen om meer privacy te creëren? Met raamfolie van Slimmefolie kun je schakelen tussen transparant en geblindeerd, zonder dat je lichtverlies hebt. En dit doe je in één klik! Zo kun je in elke woning en elk bedrijfspand privacy creëren, ook als een woning of bedrijf veel glas heeft. Iedereen heeft wel eens de behoefte aan privacy. Wij bieden je de mogelijkheid om het glas te blinderen. Of dit nu geheel of gedeeltelijk is. Bestel direct smart folie bij ons en wij komen de folie bij je installeren.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Voordelen Slimmefolie

Wie meer privacy wil, kiest voor smart folie. Deze slimme raamfolie is van de hoogste kwaliteit beschikbaar in de industrie. Daarbij beschikt de folie over de hoogste transparantie die er bestaat, van 89%, en de hoogste UV blokkering van maar liefst 99%. Dankzij de goede isolatie van de smart folie, wordt jouw energierekening ook nog eens lager. Redenen genoeg dus om dit op het glas te laten installeren. Bij Slimmefolie bieden we volledige maatwerkoplossingen voor je woning of bedrijf, inclusief snelle levering, 2 jaar garantie op smart folie en jaar garantie op onze installatie.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Waar kun je smart folie voor gebruiken?

In deze tijd is de beglazing van woningen en bedrijven niet langer meer standaard. Zo zijn de vormen vaak afwijkend en dan is het lastig om passende raambekleding te vinden. Smart folie kan je dan helpen. Maar ook wanneer je een kantoorpand hebt met veel glas en merkt dat je personeel hierdoor snel is afgeleid, is deze raamfolie echt iets voor jou. De volledige bedekking van de beglazing kenmerkt zich als uitermate innovatief. Zeker als jouw klanten of gasten van de ruimte gebruikmaken. De raamfolie geeft ze namelijk een gevoel van geborgenheid en vertrouwelijkheid. Daarbij kun je ook een baan van een meter hoog nemen. Je biedt jouw personeel dan een combinatie van de beslotenheid van een eigen werkruimte, terwijl ze toch de mogelijkheid hebben om naar buiten te kijken.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Smart folie is dé oplossing voor jou!

Dagelijks installeren wij smart folie bij bedrijven en mensen thuis. Je kunt raamfolie gebruiken voor een keukenraam, badkamerraam, woonkamer, schuifdeur en serre. Juist voor deze toepassingen hebben wij standaard oplossingen ontworpen. Voor schuifdeuren hebben wij zelfs een gepatenteerde oplossing gemaakt. Maar wij leveren ook oplossingen op maat, specifiek voor jouw verzoek.

Offerte aanvragen voor smart folie

Wil je smart folie bij ons bestellen? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Wil je meer weten over onze raamfolie? Heb je vragen? Of wil je een adviesgesprek aanvragen? Neem ook dan gerust contact op. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een mail naar sales@slimmefolie.com.