SLIMMEFOLIE

RAAMFOLIE WONING

  • Aan
  • Uit

Slimmefolie raamfolie is een fantastische toevoeging aan jouw huis

Kun je nergens geschikte raamfolie voor jouw huis vinden? Waar tegenwoordig allerlei vormen in beglazing mogelijk zijn, is de markt voor raambekleding helaas niet meegegroeid. Maar wacht. Een product als Slimmefolie kan heel erg goed ingezet worden als raamfolie voor jouw huis. Met één druk op de knop is het raam van transparant naar geblindeerd geschakeld en creëer jij privacy in huis. Heb je even geen zin in pottenkijkers? Op deze manier kan jij prima zonder het gevoel van bekeken te worden TV kijken of een boek lezen. Wil jij ook snel, eenvoudig en omkeerbaar jouw ramen ondoorzichtig kunnen maken? Kies dan voor Slimmefolie raamfolie voor jouw huis!

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

De voordelen van raamfolie voor jouw huis

Met onze raamfolie in huis kun je dus wanneer je maar wilt zorgen voor privacy. Met één druk op de knop kun je een glaswand afwisselend transparant en ondoorzichtig maken. Maar dat zijn niet de enige voordelen van Slimmefolie. Slimmefolie zorgt er ook voor dat je kunt besparen op de energierekening door de goede isolatie van de folie. Daarbij beschikt de folie over de hoogste UV-blokkering (maar liefst 99%), en de hoogste transparantie die er bestaat, namelijk 89%. Ook bieden we je een snelle levering, 2 jaar garantie op raamfolie en 1 jaar garantie op de installatie. Want ook de installatie verzorgen we graag voor je.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Slimmefolie bij nieuwbouw

Slimmefolie laten installeren bij een nieuwbouwwoning is perfect. We kunnen er dan samen met jouw aannemer voor zorgen dat alle voorbereidingen meegenomen worden om de uiteindelijke afwerking zo goed mogelijk te doen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de elektraleidingen voorgemonteerd worden in de muur naar het kozijn en naar een wandschakelaar of naar de meterkast. In deze fase van het project is alles nog mogelijk en kunnen we dus zeker raamfolie voor jouw huis aanbrengen.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Offerte aanvragen voor raamfolie

Wil je raamfolie voor jouw huis bestellen? Vraag een offerte aan van Slimmefolie! Wil je meer informatie over onze privacy folie? Heb je vragen? Of wil je een adviesgesprek inplannen? Neem dan gerust contact op. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur ons een e-mail via sales@slimmefolie.com.