SLIMMEFOLIE

Informatie

  • Aan
  • Uit

Slimmefolie, de hoogste kwaliteit in de markt

Slimmefolie kan gebruikt worden op elk nieuw of bestaand gladglazen oppervlak. Gebruik onze Slimmefolie eenvoudig van helder tot mat (ondoorzichtig) met een klik op de knop of met een opdracht vanaf uw smartphone, afstandsbediening of domoticasysteem. Slimmefolie schakelbare privacyfolie is ondoorzichtig wanneer uitgeschakeld en transparant helder wanneer ingeschakeld. Slimmefolieis beschikbaar in twee installatietypes: zelfklevend en niet-klevend. Onze zelfklevende Slimmefolie kan eenvoudig worden geïnstalleerd met een zelfklevende achterzijde.

We bieden een compleet bedrade systeem dat op maat is gemaakt volgens de specificaties van uw project, evenals een Plug en Play-systeem beschikbaar in zeven kleuren.

Wil jij direct zien wat Slimmefolie jou gaat kosten? Ga dan direct naar onze online offerte pagina en bereken jouw project.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Autocolor, folie die mee kleurt met de hoeveelheid zonlicht

We zijn supertrots op onze Autocolor folie. Autocolor folie is een glasfolie die automatisch meekleurt met de hoeveelheid zonlicht die op het raam komt.

Dat heeft enorm veel voordelen en is een fantastische uitbreiding om nog meer uit je beglazing te halen. Onze Autocolor folie is beschikbaar in zes verschillende varianten en hebben allemaal hun eigen eigenschappen en resultaten.

De voordelen van onze Autocolor folies zijn legio. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de eigenschappen op de volgende productpagina

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Wij leveren en installeren wereldwijd

Ons team van installateurs en technisch specialisten installeren wereldwijd onze oplossingen. Daarnaast werken we met een aantal internationale distributeurs die ervoor zorgen dat de Slimmefolie producten op een nette en zorgvuldige wijze worden getransporteert en uiteindelijk worden geinstalleerd.

Onze resellers delen onze passie in het product. Daar zijn we zuinig op. Onze resellers hebben de training en eigen exertise in huis om installaties volledig conform onze kwaliteitstandaarden uit te voeren en uiteindelijk op te leveren voor jou als klant.

Ben je benieuwd naar ons team of naar onze resellers? Bekijk dan de onderstaande pagina’s voor meer informatie.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Slimmefolie ontwerpt, ontwikkeld en installeert

Elk project is anders. Daar zijn we naar heel veel installaties wel achter en daar hebben we ons proces ook volledig op afgestemd. Andere partijen leveren standaarden en kijken niet verder dan dat. Wij gaan verder omdat wij zelf ook graag willen dat het op de juiste manier gebeurd. Je betaald er immers ook voor dus mag je verwachten van ons dat wij met je meedenken.

Denk bijvoorbeeld aan de afwerking van de Slimmefolie achter glaslatten, denk aan bekabeling wegwerken, integratie met domoticasystemen is voor ons standaard. Of dit nu KNX integratie is, Athom Homey of Fibaro systemen? Het is ons bekend en is het systeem niet bij ons bekend? Dan vragen wij onze betrouwbare partners om mee te denken bij jouw project.

Kernwaarden en missie van Slimmefolie

Slimmefolie is gestaafd op een aantal normen en waarden. Deze normen en waarden zijn het fundament waar Slimmefolie op gebouwd is. Wij vinden het belangrijk om de huidge manier van zakendoen op een solide basis te doen van eerlijk ondernemen met wederzijds respect vanuit beide partijen. Kwaliteit staat bij ons voorop waarbij het eindresultaat altijd de eindstreep is van een project. Deze normen en waarden uiten zich in de vorm van klip en klare inzichtelijke en transparante offertes en productinformatie. Daarnaast voeren wij alleen kwalitatief gecertificeerde producten. Met name in de vorm van adapters welke CE gecertificeerd zijn en waarbij onze afbouwproducten gebruikt worden conform de huidige en nieuwste kwaliteitcertificaten op brandwerendheid en dergelijke.

Onze missie
Slimmefolie is er om privacy – op een makkelijke, toegankelijke manier en op ieder moment – voor iedereen mogelijk te maken.

Proces volledig in eigen beheer

Slimmefolie heeft het volledige proces in eigen handen. Van de productie van rollen tot aan het installeren bij eindklanten. Het is volledig in eigendom. Dat wilde we ook toen wij aan Slimmefolie begonnen. Dat is immers de enige wijze om de kwaliteit en ontwikkeling te kunnen borgen. Op deze manier kunnen wij als de enige in Europa ervoor zorgen dat je de beste prijs/kwaliteit verhouding krijg in het product en natuurlijk ons dienstenpakket wat daar gewoon bij hoort.

Heb je interesse in onze onderneming en de mensen die hierachter werken? Of wil je gewoon eens een kennismakingsgesprek? Neem contact met ons op.

Ruim 7000M2 geïnstalleerd

Sinds de start van onze onderneming in 2015 hebben wij ruim 7000 vierkante meter Slimmefolie mogen leveren en installeren. Daar zijn we enorm trots op. Van een droom naar een gerealiseerd product en een grote afzetmarkt die wereldwijd op dit moment alleen nog maar toeneemt.

Wij hebben op dit moment distributeurs en resellers over 3 continenten in de wereld. Heb je interesse in welke partners dit zijn?

Kijk dan op de resellerpagina om te kijken waar jouw mogelijke reseller zich bevindt.