SLIMMEFOLIE

RAAMFOLIE WONING

  • Aan
  • Uit

Ramen tint folie bestel je bij Slimmefolie!

Op zoek naar ramen tint folie? Hiervoor ga je naar Slimmefolie! Bij ons vind je namelijk autocolor folie. Dit is een folie voor lichtregeling en lichtdoorlatendheid, die verandert met de intensiteit van het zonlicht. Een natuurlijke dimmer dus, die perfect dient als zonwering, verduistering en warmtewering. Ramen tint folie wordt gebruikt voor o.a. woningen, bedrijfspanden, auto’s, jachten, lichtstraten en op vele andere plaatsen. En de installatie ervan is erg eenvoudig. Zeker als je de ramen tint folie door ons laat installeren. Wij doen dit uiteraard graag voor je. Vraag gerust bij ons een vrijblijvende offerte aan voor ramen tint folie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Kies ook voor autocolor folie

De autocolor folie van Slimmefolie is de perfecte ramen tint folie. Het biedt namelijk een intelligente zonwerendheid, doordat het meekleurt met de hoeveelheid zonlicht. Daarbij is het verduisterend en warmtewerend. Met behulp van een hoogvacuüm productieproces en uiterst innovatieve nanocoating technologie is autocolor folie in staat om meer dan 99% van de UV-straling op de huid en materialen te blokkeren. En ook nog eens meer dan 80% van de infraroodbarrières vermindert het energieverbruik, waardoor de energierekening lager wordt. Ook heb je geen last meer van een hinderlijke schittering, want deze wordt nagenoeg weggenomen.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Of je nu je woning, kantoor of auto wil voorzien van slimme zonwerende folie. Wij leveren oplossingen op maat. Neem contact op voor een adviesgesprek of bereken direct uw prijs voor autocolor folie!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

De perfecte zonwering

Onze ramen tint folie is de perfecte zonwering. Het is namelijk een natuurlijke dimmer, doordat de tint van de folie meeverandert met de intensiteit van het zonlicht. Hierdoor kun je de lichtinval in huis, op kantoor of in jouw auto perfect regelen en heb je nooit meer last van hinderlijke zonnestralen. Autocolor folie is een innovatieve manier om de zon te weren, waar je zeker profijt van hebt.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Ramen tint folie op maat

Bij ons ben je verzekerd van oplossingen op maat. Wij bieden je namelijk altijd volledige maatwerkoplossingen, specifiek voor jouw verzoek. Wil je speciale ramen tint folie voor jouw auto? Of voor jouw woning of kantoor? Geef ons door wat jouw wensen zijn en wij regelen het! Daarbij komen we onze autocolor folie ook graag bij je aanbrengen, zodat jij nergens meer omkijken naar hebt.

Offerte aanvragen voor ramen tint folie

Wil je ramen tint folie bestellen? Bij Slimmefolie kun je een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor autocolor folie. Wil je eerst graag een adviesgesprek? Heb je vragen? Of wil je meer informatie over de folie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur ons een e-mail via sales@slimmefolie.com.