SLIMMEFOLIE

VERDUISTERENDE RAAMFOLIE

  • Aan
  • Uit

Verduisterende raamfolie van Slimmefolie

Zoek je verduisterende raamfolie? Ga hiervoor naar Slimmefolie! Wij bieden je autocolor folie, een perfect product voor lichtregeling en lichtdoorlatendheid, dat verandert met de intensiteit van het zonlicht. Je kunt deze folie dus zien als een natuurlijke dimmer. Dus wil je een kamer in jouw woning of bedrijfspand verduisteren? Laat dan deze folie op jouw raam aanbrengen! Onze autocolor folie is ook geschikt voor auto’s, jachten, lichtstraten en op andere plaatsen. Bovendien is de installatie ervan heel eenvoudig. Maar je kunt er ook voor kiezen om de verduisterende raamfolie door ons te laten installeren. Vraag hiervoor gerust een offerte bij ons aan.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Daarom autocolor folie

Autocolor folie biedt een intelligente zonwerendheid. Dat komt doordat de folie automatisch meekleurt met de hoeveelheid zonlicht. Een goede verduisterende raamfolie dus, die ook als zonwering dient. De folie blokkeert namelijk meer dan 99% van de UV-straling op de huid en materialen, dankzij een uiterst innovatieve nanocoating technologie en een hoogvacuüm productieproces. Daarbij zorgt meer dan 80% van de infraroodbarrières voor een vermindering van het energieverbruik, dus jouw energierekening gaat aanzienlijk omlaag als je autocolor folie op jouw raam laat aanbrengen. Daarbij zorgt de folie ook voor meer comfort, want de schittering wordt nagenoeg weggenomen.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Of je nu je woning, kantoor of auto wil voorzien van slimme zonwerende folie. Wij leveren oplossingen op maat. Neem contact op voor een adviesgesprek of bereken direct uw prijs voor autocolor folie!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Slimme zonwering

Autocolor folie is in de eerste plaats een zonwering. Het is een slimme folie die verandert met de intensiteit van het zonlicht en dus een natuurlijke dimmer is. Dankzij de autocolor folie kun je de lichtinval in huis en op kantoor regelen. Daarom wordt de folie ook gebruikt als verduisterende raamfolie. Multifunctioneel dus!

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Verduisterende raamfolie op maat

Wij bieden onze klanten altijd volledige maatwerkoplossingen. Of je nu op zoek bent naar verduisterende raamfolie voor thuis of voor op het werk, wij leveren altijd een oplossing op maat dat voldoet aan jouw verzoek. Daarbij komen we de folie ook graag bij je installeren, zodat jij nergens meer naar hoeft om te kijken en direct kunt genieten van meer comfort en een betere lichtregeling.

Offerte aanvragen voor verduisterende raamfolie

Wil je verduisterende raamfolie bestellen? Vraag een offerte aan bij Slimmefolie! Wil je meer informatie over onze verduisterende folie? Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van onze specialisten? Bel of mail ons gerust +31 (0) 85 4014394 of sales@slimmefolie.com.