SLIMMEFOLIE

RAAMFOLIE WONING

  • Aan
  • Uit

Autocolor folie: zonwerende raamfolie

Ben je op zoek naar zonwerende raamfolie? Ga voor de autocolor folie van Slimmefolie! Onze autocolor folie is hét product voor lichtregeling en lichtdoorlatendheid en verandert met de intensiteit van het zonlicht. Je kunt deze zonwerende raamfolie dus zien als een natuurlijke dimmer. De folie wordt gebruikt in woningen en kantoren, maar ook voor auto’s jachten, lichtstraten en op andere plaatsen. Onze autocolor folie is heel snel en eenvoudig aan te brengen op ieder type raam. Maar je kunt dit ook uit handen geven en de folie door ons laten installeren. Bestel direct onze zonwerende raamfolie of neem contact op voor meer informatie.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Voordelen autocolor folie

Wij verkopen autocolor folie in verschillende afmetingen tot 1,53 bij 30 meter. Deze zonwerende raamfolie biedt je een intelligente zonwerendheid, want autocolor folie kleurt automatisch mee met de hoeveelheid zonlicht. De folie blokkeert meer dan 99% van de UV-straling op de huid en materialen, dankzij een hoogvacuüm productieproces en een uiterst innovatieve nanocoating technologie. Daarbij vermindert het energieverbruik door meer dan 80% van de infraroodbarrières, waardoor onze zonwerende raamfolie niet alleen geschikt is voor zonwering, maar je ook helpt besparen op jouw energierekening. De folie zorgt er ook voor dat de schittering nagenoeg weggenomen wordt, wat zorgt voor meer comfort. En het is zowel verduisterend als warmtewerend.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Of je nu je woning, kantoor of auto wil voorzien van slimme zonwerende folie. Wij leveren oplossingen op maat. Neem contact op voor een adviesgesprek of bereken direct uw prijs voor autocolor folie!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

De beste zonwering

Zowel thuis als op het werk kan de zon hinderlijk zijn. Goede zonwering biedt dan uitkomst. Onze autocolor folie is de zonwerende folie die je nodig hebt! De slimme raamfolie is een natuurlijke dimmer, doordat het verandert met de intensiteit van het zonlicht. Hierdoor kun je heel goed de lichtinval in huis of op kantoor regelen. Autocolor folie is een innovatieve manier om de zon te weren. Investeer ook in deze folie voor jouw ramen en je hoeft nooit meer last te hebben van hinderlijk zonlicht.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Zonwerende raamfolie op maat

Slimmefolie levert oplossingen op maat, specifiek voor jouw verzoek. Heb je zonwerende raamfolie nodig voor de ramen in jouw woning? Of op kantoor? Wij bieden je altijd volledige maatwerkoplossingen. Daarbij komen we de folie ook nog eens op het raam aanbrengen. Je hebt er zelf dus geen omkijken naar!

Offerte aanvragen voor zonwerende raamfolie

Wil je zonwerende raamfolie bestellen? Vraag dan een offerte aan bij Slimmefolie voor autocolor folie. Ben je op zoek naar meer informatie over deze folie? Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek? Bel of mail ons gerust via +31 (0) 85 4014394 of sales@slimmefolie.com.