SLIMMEFOLIE

RAAMFOLIE AANBRENGEN

  • Aan
  • Uit

Wil je raamfolie laten aanbrengen? Kies voor Slimmefolie!

Wil je raamfolie laten aanbrengen? Slimmefolie is specialist in allerlei soorten glasfolie en helpt je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie. Wij hebben een ruim assortiment, van elektrisch bedienbare privacy folie tot meekleurende autocolor raamfolie. Al onze producten zijn innovatief en daarom noemen we ze ook wel slimme folies, ze bieden namelijk zoveel meer dan de gangbare glasfolie soorten. Met onze raamfolie zorg je er eenvoudig voor dat je meer privacy in een ruimte creëert. Of dat je storende binnenvallende zonnestralen buiten houdt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor raamfolie aanbrengen.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Elektrisch bedienbare privacy folie

Wil je ramen op gezette tijden helemaal kunnen blinderen? Dan is onze elektrisch bedienbare privacy dé oplossing voor jou! Met één druk op de knop schakel je tussen transparantie en ondoorzichtigheid, zonder de natuurlijke lichtopbrengst noemenswaardig te verminderen. Dit is de beste manier om naast openheid toch de soms noodzakelijke privacy te kunnen waarborgen. Het is mogelijk om de raamfolie zelf aan te brengen, maar je kunt de raamfolie ook laten aanbrengen door onze installateur. Deze weet precies hoe de elektrische bedrading netjes weggewerkt kan worden en zorgt direct voor een goede aansluiting en programmering.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Meekleurende autocolor raamdecoratie

Wil je juist een teveel aan binnenvallend licht tegen kunnen houden en vervelende schitteringen kunnen voorkomen? Dan is onze autocolor folie meer geschikt. De autocolor folie kleur mee met de hoeveelheid zonlicht. Deze folie blokkeeert 99% van de UV-straling en fungeert het dankzij de unieke samenstelling ook als een thermische infraroodbarrière die ’s zomers de warmte buiten en ’s winters de warmte juist binnen houdt. Hierdoor bespaar je flink op de energierekening! Hij is gemakkelijk zelf te plakken, maar indien gewenst kun je de raamfolie laten aanbrengen door onze installateurs.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Raamfolie laten aanbrengen voor particulieren en bedrijven

Bij Slimmefolie hebben we de ambitie om het leven voor mensen in zowel de particuliere als zakelijke wereld aangenamer te maken door de meest geschikte raamfolie te leveren. Raamfolie die zorgt voor een aangename sfeer en privacy op maat. Hiervoor leveren wij maatoplossingen, specifiek voor jouw verzoek. Laat ons jouw wensen weten en wij zullen maatwerk raamfolie voor je aanbrengen.

Offerte aanvragen voor raamfolie aanbrengen

Wil je de raamfolie laten aanbrengen door ons? Vraag dan, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte bij ons aan. Wil je meer informatie? Heb je vragen? Of wil je een adviesgesprek plannen? Bel of mail ons gerust. Wij zijn telefonisch te bereiken op +31 (0) 85 4014394 of per mail via sales@slimmefolie.com.