slimmefolie portfolio 5

Meer privacy op kantoor met elektrochroom glas of glasfolie

Een moderne werkomgeving is flexibel. De ene keer willen we graag een open werkruimte, terwijl we de andere keer meer privacy nodig hebben. Dat klinkt als twee uitersten die onmogelijk met elkaar te combineren zijn, maar niets is minder waar. Met behulp van elektrochroom glas – een glasfolie die je met een druk op de knop doorzichtig of ondoorzichtig maakt – kun je eenvoudig wisselen tussen openheid en transparantie. In dit artikel vertelt Slimmefolie je alles over de werking en de toepassing van deze bijzondere glasfolie.

Wat is elektrochroom glas?

Elektrochroom glasfolie, ook wel switchfolie of slimme folie genoemd, is een folie die je op glas kunt plakken voor privacy on demand. Met een druk op de knop wissel je tussen doorzichtig en ondoorzichtig glas. Hoe werkt dit? Het elektrochroom glasfolie bevat vloeibare kristallen, die met behulp van elektriciteit kunnen worden omgezet. Zonder stroom is deze glasfolie ondoorzichtig, en zodra de stroom wordt ingeschakeld, switchen de kristallen en kun je er doorheen kijken. Bedienen doe je eenvoudig met een wandschakelaar of een afstandsbediening.

slimmefolie project 4 2 jpg
MOGELIJKE

KLEUREN

  • filmgray
  • filmblue
  • filmgreen
  • filmred
  • filmwhite
  • filmyellow

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

Regelbare privacy op kantoor met elektrochroom glas

Niet zo lang geleden was de kantoortuin hét toverwoord. En ook kantoortjes werden van een glazen wand en deur voorzien. Dit zorgt inderdaad voor meer openheid, maar de privacy is ver te zoeken. Helemaal terug naar de afgesloten hokjes willen we echter ook niet meer. De glazen wanden van je kantoor beplakken met elektrochroom folie maakt privacy regelbaar.

Heb je privacy nodig? Houd dan de glasfolie uitgeschakeld. Zo kun je discreet van outfit wisselen, je beter focussen op je werk, in beslotenheid vergaderen of laten merken dat je even niet gestoord wilt worden.

Met een druk op de knop, schakel je de stroom in en heb je weer volledige transparantie en contact met de rest van het kantoor. Ook erg handig in situaties waarbij je iemand privé wilt spreken, maar waarin het om wat voor reden dan ook niet wenselijk is om met diegene alleen in een afgesloten ruimte te zijn. Vroeger liet je dan de deur open, maar dat is met elektrochroom glas niet meer nodig. Iedereen ziet jullie zitten, maar er kan niet worden meegeluisterd met het gesprek.

Kortom, met elektrochroom folie maak je zonder ingrijpende aanpassingen je kantoor een stuk flexibeler. Privacy of transparantie, het is maar net waar de situatie op dat moment om vraagt.

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Offerte elektrochroom glas voor kantoor

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor het laten aanbrengen van elektrochroom glasfolie op kantoor? Bel dan naar +31 (0) 85 4014394, stuur een e-mail naar sales@slimmefolie.com of laat een bericht achter op het contactformulier op de website. Ook voor andere vragen.