woonkamer 1607974842 jpg e171052b0e39db66ce48590e2ba3b9a9

Slimme isolerende raamfolie voor een duurzamer kantoor

Maak het kantoor duurzamer met isolerende raamfolie

Wist je dat je met Slimmefolie je kantoor een stuk duurzamer kunt maken? In tijden waarin duurzaamheid steeds meer op de voorgrond staat, is het belangrijk om na te denken over milieuvriendelijke keuzes die je kunt maken voor je kantoor. Een doortastende manier om dat te doen, is door gebruik te maken van Slimmefolie. Met deze slimme folie als warmte isolerende folie, kun je warmte dus beter binnenhouden en je energiekosten aanzienlijk verlagen. Hieronder bespreken we hoe Slimme folie kan bijdragen aan een duurzamer kantoor.

Hoe je kantoor duurzamer maken met Slimmefolie?

Met Slimme folie als isolerende raamfolie voor kantoor kun je de isolatiewaarde van zowel enkel glas als dubbel glas behoorlijk verbeteren.

Je kunt met de slimme folie enkel glas omtoveren tot een waarde van dubbel glas, en dubbel glas kun je met de folie upgraden tot HR-glas. Als je dat toepast, houd je de warmte beter binnen en gaan je stookkosten omlaag. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de slimme folie aan de binnenkant op het glas te plakken. Lees hieronder meer over slimme folie als isolerende raamfolie voor een duurzamer kantoor.

isolerende raamfolie met slimmefolie

MOGELIJKE

KLEUREN

  • filmgray
  • filmblue
  • filmgreen
  • filmred
  • filmwhite
  • filmyellow

Ramen isoleren zonder deze te vervangen

Slimme folie inzetten als isolerende raamfolie is vooral handig als je je ramen niet meteen kunt of wilt laten vervangen. Dat is bijvoorbeeld als je een wat ouder kantoor hebt, of als je in een tijdelijk kantoor actief bent. Je kunt het dan wel een tijdje uitzingen als je je kantoorruiten isoleert met slimme folie.

Voordelen van slimme folie als isolerende raamfolie

Een van de belangrijkste voordelen van slimme folie is de isolerende eigenschap. Isolerende raamfolie helpt bij het reguleren van de temperatuur binnen je kantoor. In de winter kan de folie de warmte binnenhouden, terwijl het in de zomer de hitte buiten houdt. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van de noodzaak van het inschakelen van de verwarming en/of de airconditioning. Het levert lagere energiekosten op en ook een vermindering van je CO2-uitstoot.

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Prima investering

Slimme folie is een prima investering/oplossing voor een bedrijf dat streeft naar duurzaamheid en kostenbesparing. Door de isolerende eigenschappen van slimme raamfolie, kun je niet alleen je kantoor isoleren, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Offerte voor Slimme folie aanvragen?

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor het gebruik van slimme folie als isolerende folie voor een duurzamer kantoor? Bel dan naar +31 (0) 85 4014394, stuur een e-mail naar sales@slimmefolie.com of laat een bericht achter op het contactformulier op de website. Ook voor andere vragen.