Aanbrengen van Slimmefolie op de ruiten van een vergaderzaal op Schiphol

Maak je kantoorinrichting compleet met Slimme raamfolie

Maak je kantoorinrichting nog slimmer met Slimmefolie

Iedereen die dagelijks op kantoor werkt, heeft meer dan gemiddelde interesse in hoe zijn of haar kantoorinrichting eruit ziet. Zeker omdat je er dagelijks vele uren aanwezig bent, mag je kantoorinrichting best wel wat aandacht krijgen. Wat dat betreft moet een kantoor een combinatie bieden van functionaliteit en een leuke inrichting. Een plek dus waar het fijn werken is. Met Slimme raamfolie kun je je kantoorinrichting echt helemaal compleet maken. Slimme raamfolie is een innovatieve oplossing die naast veel privacy ook een aantal extra voordelen aan je kantoorinrichting biedt. We vertellen er hieronder meer over.

Veel privacy

Een van de belangrijkste voordelen van Slimme raamfolie voor je kantoorinrichting is de uitstekende privacy die het biedt. In een kantoorinrichting waar je geconcentreerd moet kunnen werken, is het belangrijk dat er een balans mogelijk is tussen in openheid werken en de afzondering kunnen opzoeken.

Slimme raamfolie kan met één druk op de knop worden geactiveerd, waardoor het glas ondoorzichtig wordt en een privé ruimte ontstaat. Dit is vooral handig in vergaderzalen, directiekantoren of andere ruimtes waar vertrouwelijke gesprekken plaatsvinden.

slimmefolie portfolio 0036
MOGELIJKE

KLEUREN

  • filmgray
  • filmblue
  • filmgreen
  • filmred
  • filmwhite
  • filmyellow

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

Energie-efficiëntie

Een ander voordeel van slimme raamfolie is de bijdrage aan energie-efficiëntie. Door de folie te activeren, kun je de warmte van de zon doen verminderen. Zo heb je in de zomer minder snel een airco nodig. En houd je in de winter de warmte makkelijk binnen. Dat scheelt enorm in de energiekosten op jaarbasis voor je kantoor.

Uitstraling

Slimme raamfolie is niet alleen zeer efficiënt; het ziet er ook gewoon schitterend uit. De moderne en strakke uitstraling van de raamfolie past goed bij een moderne inrichting met een professionele uitstraling. Bovendien is de folie verkrijgbaar in verschillende tinten en patronen, waardoor je de mogelijkheid hebt om de stijl aan te passen aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Kortom: met Slimme raamfolie maak je je kantoorinrichting in een oogwenk compleet.

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Meer weten over Slimme raamfolie?

Wil je een offerte aanvragen voor het laten aanbrengen van Slimme raamfolie bij jou op kantoor? Of wil je meer weten over de vele mogelijkheden die Slimme raamfolie je kan bieden op kantoor? Bel dan gerust naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een e-mail naar sales@slimmefolie.com. Je kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier op de website.