Directiekantoor Nieuwegein kiest voor Slimmefolie raamdecoratie voor kantoor

Raamdecoratie voor kantoor en vergaderruimtes

Wat is de beste vorm van raamdecoratie op kantoor?

Welke raamdecoratie hang je voor de ramen van je kantoor of in je vergaderruimte? De keuze is reuze, maar het kiezen is niet zo makkelijk. Er zijn namelijk vele mogelijkheden wat betreft raamdecoratie voor kantoor. Raamdecoratie voor je kantoor of een vergaderruimte moet aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals het bieden van privacy, het buitenhouden van zon, zodat de zon niet op je beeldscherm valt, en zorgen voor een goede akoestiek. Raamdecoratie heeft een behoorlijke invloed op de productiviteit op de werkvloer. Wanneer je dus zoekt naar raamdecoratie voor kantoor en vergaderruimtes zijn er diverse mogelijkheden. We hebben een aantal potentiële winnaars voor je op een rijtje gezet.

Slimme folie: de beste raamdecoratie voor kantoor

De beste raamdecoratie voor een kantoor, vergaderzaal of kantoortuin is wat ons betreft Slimme folie. Hiermee is volledige bedekking van de beglazing en raampanelen mogelijk. Als klanten of medewerkers in een ruimte aanwezig zijn, geeft dat direct een gevoel van privacy. Ook is een combinatie mogelijk tussen een transparante wand of een ondoorzichtige wand. Net waar men op dat moment behoefte aan heeft.

MOGELIJKE

KLEUREN

  • filmgray
  • filmblue
  • filmgreen
  • filmred
  • filmwhite
  • filmyellow

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

Plisségordijnen voor op kantoor

Plisségordijnen worden op kantoren ook vaak gekozen als raamdecoratie. Ze bieden veel privacy en breken de lichtinval. Zit je aan het raam op kantoor en wil je niet dat iemand van buiten je kan zien? Dan kun je de plisségordijnen aan de bovenkant open doen om wel licht binnen te laten. Ook hebben ze een goede isolerende werking. De stilstaande lucht tussen de twee stoflagen werkt namelijk als een barrière tegen zowel kou als warmte. Plisségordijnen zijn ook prima te gebruiken in combinatie met Slimmefolie voor licht en geluidisolatie.

Rolgordijnen

Ook rolgordijnen voldoen uitstekend als raamdecoratie op kantoor of in een vergaderruimte. Ze hebben een strak design dat in vrijwel elke kantoorstijl past. Wat betreft privacy en lichtinval zijn rolgordijnen wel iets beperkt, omdat ze alleen open of dicht kunnen. Wel zijn rolgordijnen voordelig geprijsd. Dus wie op de centen let, moet zeker rolgordijnen als raamdecoratie voor kantoor overwegen. Rolgordijnen zijn wel met name geschikt voor buitenramen en minder voor glazen wanden.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën voldoen perfect aan de eisen van het bieden van voldoende licht en privacy. Door de lamellen te kantelen, bepaal je het uitzicht van buitenaf én de lichtinval. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen en lamelbreedtes.

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Meer weten over Slimme folie?

Wil je een offerte aanvragen voor het laten aanbrengen van Slimme folie bij jou op kantoor? Bel dan naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een e-mail naar sales@slimmefolie.com. Je kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier op de website.