pdlc folie

PDLC folie voor uw ramen

PDLC folie op uw ramen is een slimme oplossing

Wil jij je ramen slim blinderen? Dat kan met slimme raamfolie of PDLC folie. Wat is PDLC folie? PDLC folie is een folie dat uit meerdere lagen is opgebouwd, waarvan de middelste de zogenoemde PDLC-laag is. PDLC staat voor ‘Polymer Dispersed Liquid Crystal’. Deze laag bestaat uit vloeibare kristaldelen. Met behulp van elektrische geleiding bewegen deze kristaldelen zich in dezelfde richting waardoor de folie transparant wordt. Je kunt er dan doorheen kijken. Als er geen stroom door de kristaldelen heen gaat, gaan ze uit elkaar en wordt de folie ondoorzichtig. Door de stroom aan en uit te zetten creer je dus privacy wanneer jij het wil. Slimmefolie vertelt je graag meer over de voordelen van PDLC folie voor je ramen en waarom het een slimme investering is.

Privacy wanneer u dat wil met PDLC film

Het grote voordeel van PDLC folie voor je ramen is dat het je volledige privacy of transparantie biedt wanneer je dat nodig hebt! Dus wil je je leef- of kantoorruimte afschermen van nieuwsgierige blikken van buitenaf? Dan zet je de folie uit. Wil je naar buiten kunnen kijken? Of meer natuurlijk licht in de ruimte? Dan zet je de folie met één druk op de knop aan – zodat deze transparant wordt – om de ruimte helder en uitnodigend te maken.

slimmefolie 199 1593173324 png eec1152f1491cd716042e02711806b52slimmefolie 196 1593173324 png a69f6aff196f21d89a0ac1c3e6fc35e6
MOGELIJKE

KLEUREN

  • filmgray
  • filmblue
  • filmgreen
  • filmred
  • filmwhite
  • filmyellow

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

Warmtewerend

PDLC folie zorgt er ook voor dat je ruimte koel blijft. Doordat de folie de zon reflecteert, houd je de warmte van de zon buiten. Zo heb je ook in de zomer een aangename temperatuur in huis of op kantoor.

Hygiëne

Dankzij PDLC folie hoef je geen gordijnen meer voor je ramen te hangen. Stoffen gordijnen of elektrische gordijnen die moeilijk schoon te maken zijn, zijn echte ziektekiemen verzamelaars. Elimineer deze uit je woning of kantoorpand en stap over op PDLC folie voor je ramen. Dit is een stuk hygiënischer!

Praktisch en stijlvol in diverse kleuren

Naast de praktische voordelen die PDLC folie je biedt voor je ramen, draagt het ook bij aan de uitstraling van je woning of kantoor. Vervang muren door glaswanden met PDLC folie en creëer openheid in je interieur. Dit voegt een vleugje elegantie toe. Een stijlvolle uitstraling is dus gegarandeerd!

showroom kleuren folies
INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Vraag een offerte aan voor PDLC folie bij Slimmefolie

Wil je kunnen genieten van de vele voordelen van PDLC folie voor je ramen? Vraag dan bij Slimmefolie een offerte aan! Heb je vragen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden die je hebt met PDLC folie? Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een mail naar sales@slimmefolie.com.