SLIMMEFOLIE

RAAMFOLIE WONING

  • Aan
  • Uit

Warmtewerend folie bestellen bij Slimmefolie

Ben je op zoek naar warmtewerend folie? Slimmefolie heeft het voor je! Wij bieden je autocolor folie, een natuurlijke dimmer. Dit folie verandert namelijk mee met de intensiteit van het zonlicht. Hierdoor is het de perfecte zonwering en houdt het de warmte buiten. Je kunt ons warmtewerend folie gebruiken voor jouw woning en kantoor, maar ook voor een auto, jacht, lichtstraat of andere plaatsen. De folie is snel en gemakkelijk te installeren. Maar je kunt de installatie ook aan ons overlaten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons warmtewerend folie? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je direct een offerte wilt aanvragen.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Redenen voor autocolor folie

Autocolor folie is een warmtewerend folie met veel voordelen. Zo is het een intelligente manier om de zon te weren, omdat de folie automatisch meekleurt met de hoeveelheid zonlicht. Je kunt de folie dus ook gebruiken als verduisterend folie. Daarbij wordt de schittering nagenoeg weggenomen. De folie is zeer effectief, want met behulp van een hoogvacuüm productieproces en een uiterst innovatieve nanocoating technologie blokkeert deze meer dan 99% van de UV-straling op de huid en materialen! Ook vermindert meer dan 80% van de infraroodbarrières het energieverbruik, waardoor jouw energierekening lager wordt.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Of je nu je woning, kantoor of auto wil voorzien van slimme zonwerende folie. Wij leveren oplossingen op maat. Neem contact op voor een adviesgesprek of bereken direct uw prijs voor autocolor folie!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Hoe werkt autocolor folie?

Autocolor folie is met name zonwerend (verkleurend), maar door de eigenschappen van de folie is het ook een warmtewerend folie en een verduisterend folie. Het is een folie dat verandert met de intensiteit van het zonlicht. Eigenlijk is het dus een natuurlijke dimmer. Dit product is geschikt voor lichtregeling en lichtdoorlatendheid. Zowel voor thuis als op kantoor. Het is een innovatieve zonwering, waar je zeker veel profijt van zult hebben.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Warmtewerend folie op maat

Warmtewerend folie is in verschillende afmetingen verkrijgbaar tot 1,53 bij 30 meter. Maar wij leveren altijd oplossingen op maat, specifiek voor jouw verzoek. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan gaan wij voor je aan de slag. Of je nu warmtewerend folie voor thuis of voor op het werk nodig hebt. Daarbij komen we de folie ook op jouw raam aanbrengen. Zo heb je nergens meer omkijken naar!

Offerte aanvragen voor warmtewerend folie

Wil je warmtewerend folie bestellen? Vraag dan een offerte aan voor autocolor folie bij Slimmefolie! Wil je eerst een adviesgesprek? Wil je meer informatie over de folie? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 85 4014394 of ons een e-mail te sturen via sales@slimmefolie.com.