SLIMMEFOLIE

RAAMFOLIE WONING

  • Aan
  • Uit

Raam verduisteren met autocolor folie van Slimmefolie

Wil je een raam kunnen verduisteren? Bijvoorbeeld op de slaapkamer of babykamer? Of op kantoor? Met de autocolor folie van Slimmefolie wordt het verduisteren van ramen heel eenvoudig. De folie is namelijk een natuurlijke dimmer die verandert met de intensiteit van het zonlicht. Het is een product voor lichtregeling en lichtdoorlatendheid. Ook te gebruiken voor auto’s. Autocolor folie is dus zonwerend, verduisterend, maar ook warmtewerend! En je kunt de folie laten installeren door ons. Wil jij jouw raam verduisteren met autocolor folie? Vraag een offerte bij ons aan.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Waarom ramen verduisteren met autocolor folie?

Als je ramen wilt verduisteren, is autocolor folie het product dat je zoekt. Het biedt een intelligente zonwerendheid, doordat de folie automatisch met de hoeveelheid zonlicht meekleurt. Daarbij blokkeert de autocolor folie meer dan 99% van de UV-straling op de huid en materialen, met behulp van een hoogvacuüm productieproces en uiterst innovatieve nanocoating technologie. Meer dan 80% van de infraroodbarrières vermindert het energieverbruik, dus je bespaart ook op de energiekosten als je autocolor folie op jouw ramen laat aanbrengen. En het zorgt voor meer comfort, doordat hinderlijke schittering nagenoeg wordt weggenomen. Met autocolor folie kun je dus meer dan alleen een raam verduisteren. Het is een innovatieve manier om de zon te weren, waar je zeker profijt van zult hebben!

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Je wilt natuurlijk wel dat de raamfolie aansluit bij de rest van het interieur. Daarom bieden wij je autocolor folie in acht verschillende typen en kleuren. Deze kleuren zijn onderverdeeld op typen LVT, ook wel lichtdoorlatendheid visuele transmissie. Hiermee kun jij jouw raam verduisteren en zorg je voor een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Geschikt voor iedere soort beglazing

Autocolor folie is geschikt voor elke soort beglazing. Of je nu een raam wilt verduisteren of een schuifpui: het kan met de autocolor folie van Slimmefolie! Het is onze ambitie om het leven voor mensen aangenamer te maken door goede raamfolie te leveren. Zowel aan particulieren als bedrijven. Voor keukenramen of badkamerramen, voor woonkamers of kantoren. Wij installeren dagelijks Slimmefolie bij bedrijven en bij mensen thuis. Hiervoor kunnen wij altijd voor een oplossing op maat zorgen, specifiek voor jouw verzoek.

Offerte aanvragen voor raam verduisteren

Wil je jouw raam laten verduisteren? Vraag hiervoor een offerte aan van Slimmefolie! Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wil je meer weten over het verduisteren van ramen? Heb je er vragen over? Of wil je een adviesgesprek plannen? Bel ons op +31 (0) 85 4014394 of stuur ons een e-mail via sales@slimmefolie.com.