Slimmefolie privacyfolie

Deurglas ondoorzichtig maken? Zo doe je dat

Zo maak je deurglas ondoorzichtig

Deuren met glas erin kom je vaak tegen. Zowel in woningen als in kantoorpanden. Soms zijn het houten deuren met glas erin en soms zijn het deuren die bijna in zijn geheel van glas zijn gemaakt. Alhoewel deurglas op een fijne manier transparantie kan bieden, kan het soms ook gewenst zijn om juist meer privacy te hebben. Gelukkig kun je deurglas ondoorzichtig maken. Hoe dat kan? Daar vertelt Slimmefolie in dit artikel meer over.

Ontdek slimme folie die je in- en uit kan schakelen

Met slimme folie kun je met één druk op de knop voor transparantie of juist privacy zorgen. En dat allemaal zonder ook maar enig lichtverlies. Zodoende zorg je gemakkelijk voor meer privacy in huis of op het werk. Vooral als je veel glazen deuren hebt op jouw locatie.

Wil je de optie hebben om je deurglas te blinderen? Of dit nu geheel of gedeeltelijk is, als je soms behoefte hebt aan privacy is slimme folie de oplossing voor jou!

Privacyfolie slimmefolieSlimmefolie privacyfolie

Wat is slimme raamfolie?

De slimme folie zit over je deurglas heen getrokken en verandert van transparantie wanneer er elektriciteit doorheen gaat. Het is ondoorzichtig als het uitgeschakeld is en transparant wanneer elektriciteit door het glas heen gaat. Tussen de lagen bevinden zich vloeibare kristaldelen die zichzelf met de elektriciteit op een nieuwe wijze positioneren. Voor het aansturen gebruik je een afstandbediening of een wandschakelaar. Zo pas je dus eenvoudig de transparantie van jouw deurglas aan. Ideaal!

MOGELIJKE

KLEUREN

  • filmgray
  • filmblue
  • filmgreen
  • filmred
  • filmwhite
  • filmyellow

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

Onze slimme raamfolie

De slimme raamfolie van Slimmefolie is de ideale manier om voor meer of juist minder privacy te zorgen. Onze slimme folie heeft de hoogste mogelijke kwaliteit die er te krijgen is binnen het vakgebied. Daarbij beschikt onze slimme raamfolie over de hoogste transparantie die er bestaat, namelijk 89%, en de hoogste uv-blokkering van 99%. Ga voor deze folie voor je deurglas en je profiteert ook nog eens van een verlaging in de energiekosten door de goede isolatie van de folie. Wij bieden je een volledige maatwerkoplossing voor je huis of bedrijf. Inclusief een snelle levering, 2 jaar garantie op de slimme folie en 1 jaar garantie op de installatie. De installatie verzorgen wij uiteraard ook.

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Meer weten over ons elektrisch schakelbaar glas?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor deurglas met slimme folie? Ben je geïnteresseerd hierin? Neem dan gerust contact op met onze experts. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden hiermee voor jouw persoonlijke situatie. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een mail naar sales@slimmefolie.com.