slimmefolie portfolio 0036

Elektrisch schakelbaar glas hoe werkt dat?

Alles over elektrisch schakelbaar glas

Elektrisch schakelbaar glas wordt ook wel slim glas of elektrisch glas genoemd. Het is een bijzonder innovatieve glassoort die van eigenschappen kan veranderen zodra er een elektrische spanning op komt te staan. Dit geeft elektrisch schakelbaar glas de mogelijkheid om van transparantie te veranderen. Zo kun je met één druk op de knop voor bijvoorbeeld meer privacy in een ruimte zorgen. In dit artikel vertelt Slimmefolie je alles over elektrisch schakelbaar glas.

Zo werkt elektrisch schakelbaar glas

Elektrisch schakelbaar glas is in feite een soort folie. Deze folie zit over het glas heen getrokken en verandert van transparantie zodra er elektriciteit doorheen gaat. Het is ondoorzichtig als het uitgeschakeld is en transparant wanneer elektriciteit door het glas heen gaat.

Tussen de lagen bevinden zich vloeibare kristaldelen die zichzelf door middel van elektriciteit op een nieuwe manier positioneren. Om deze reden wordt het dan ook wel elektrisch schakelbaar glas genoemd. Voor het aansturen gebruik je een afstandbediening of een wandschakelaar gebruikt. De elektra is altijd netjes en onopvallend opgeborgen onder een oppervlak.

slimmefolie portfolio 0036
MOGELIJKE

KLEUREN

  • filmgray
  • filmblue
  • filmgreen
  • filmred
  • filmwhite
  • filmyellow

Ideaal voor kantoor

Met elektrisch schakelbaar glas zorg je dus eenvoudig en snel voor meer privacy of juist meer transparantie. Dit maakt het dan ook ideaal voor gebruik in kantoren en andere professionele settingen. Denk maar aan een vergaderruimte omringd door elektrisch schakelbaar glas. Met één druk op de knop zorgt u bij aanvang van een vergadering voor meer privacy in de ruimte. Achteraf schakelt u het glas gewoon weer uit voor transparantie.

Elektrisch schakelbaar glas Slimmefolie

Elektrisch schakelbaar glas van Slimmefolie is dé manier om voor privacy te zorgen. Deze slimme folie heeft de hoogste kwaliteit beschikbaar binnen het vakgebied. Daarbij beschikt onze slimme raamfolie over de hoogste transparantie die er bestaat, namelijk 89%, en de hoogste uv-blokkering van 99%. Kies voor slim glas en je profiteert ook nog eens van een verlaging in de energiekosten door de goede isolatie van de folie. Wij bieden je een volledige maatwerkoplossing voor jouw woning of bedrijf. Inclusief een snelle levering, 2 jaar garantie op de slimme folie en 1 jaar garantie op de installatie. De installatie verzorgen wij uiteraard ook.

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Meer weten over ons elektrisch schakelbaar glas?

Wil je meer weten over ons elektrisch schakelbaar glas? Ben je geïnteresseerd hierin? Neem dan gerust contact op met onze experts. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden hiermee voor jouw persoonlijke situatie. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een mail naar sales@slimmefolie.com.