Slimmefolie in verschillende kleuren bij Scholengemeenschap IJmuiden

Raamfolie kleur

Kies jouw favoriete raamfolie in kleur!

Ben je op zoek naar geschikte raamfolie voor jouw woning of bedrijf? Op het gebied van raamfolie is er natuurlijk ontzettend veel keuze. Zo heb je blinderende raamfolies voor meer privacy, maar deze raamfolies hebben als grote nadeel dat ze glas blijvend ondoorzichtig maken. Mensen kunnen dus nooit meer bij jou naar binnen kijken, maar jij kunt ook nooit meer naar buiten kijken. Dat is toch zonde. Daarbij is er ook Slimmefolie op de markt, een folie waarmee je een glaswand afwisselend ondoorzichtig en transparant kunt maken met maar één druk op de knop. Een andere mogelijkheid is autocolor folie, een natuurlijke dimmer die perfect is als zonwering. Zowel Slimmefolie als autocolor folie zijn in kleur verkrijgbaar. We hebben een heel palet verschillende kleuren beschikbaar. In dit artikel vertellen je graag meer over raamfolie in kleur.

Slimmefolie raamfolie in kleur

Slimmefolie is dus een folie waarmee je glas ondoorzichtig kunt maken. Snel, eenvoudig, maar ook omkeerbaar! Want je kunt het glas ook weer transparant maken. Dit doe je allemaal met maar één simpele klik. Het voordeel hiervan is dat je op ieder gewenst moment voor privacy kunt zorgen.

Wil je thuis onderuit ploffen op de bank zonder dat iemand je ziet? Of heb je op het werk een belangrijk gesprek of een vergadering, waarbij je geen pottenkijkers kunt gebruiken? Dan maak je het glas tijdelijk ondoorzichtig. En het mooie van Slimmefolie is dat het in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Je hebt gekleurd raamfolie in het wit, grijs, zwart, groen, blauw, geel en rood. Zo kun je altijd wel een raamfolie kleur vinden die aansluit bij de rest van jouw interieur.

showroom kleuren folies
MOGELIJKE

KLEUREN

  • filmgray
  • filmblue
  • filmgreen
  • filmred
  • filmwhite
  • filmyellow

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

Autocolor raamfolie in kleur

Autocolor raamfolie is een product voor automatische lichtregeling. De folie verandert namelijk mee met de intensiteit van het zonlicht. Het is dus een natuurlijke dimmer. Autocolor folie wordt gebruikt in woningen, bedrijfspanden, maar ook voor auto’s. De folie blokkeert 99% van de UV-straling op de huid en materialen en meer dan 80% van de infraroodbarrières vermindert het energieverbruik. Daarom is zowel in huis als op kantoor de autocolor folie zo populair, want zo kun je aanzienlijk besparen op de energiekosten. Daarbij is de folie niet alleen zonwerend en warmtewerend, maar ook verduisterend. En ook voor autocolor folie geldt dat de raamfolie in kleur verkrijgbaar is. De kleuren zijn onderverdeeld op typen LVT, lichtdoorlatendheid visuele transmissie. Je kunt dit gekleurd raamfolie krijgen in acht verschillende typen en kleuren, namelijk SF35, SF45, SF55, SF65, SF70, SF75 en SF80.

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Meer weten over raamfolie in kleur?

Wil je meer informatie over raamfolie in kleur? Of heb je vragen over Slimmefolie of autocolor folie? Neem gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een e-mail naar sales@slimmefolie.com. Ook voor een adviesgesprek. Wil je direct een folie bij ons bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor Slimmefolie of autocolor raamfolie in kleur.