Glas ondoorzichtig maken

Hoe kun je glas ondoorzichtig maken?

Heb je veel glas in huis of op kantoor? Dan is dit natuurlijk prachtig. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijke sfeer. Maar toch kan veel glas ook storend zijn. Zoals wanneer je even wat tijd voor jezelf wilt en lekker onderuit wilt zitten op de bank, zonder dat mensen je kunnen zien. Of wanneer je een vergadering of belangrijk gesprek hebt, waarbij je niet wilt dat iedereen mee kan kijken. Het zou dan fijn zijn als je jouw glas tijdelijk ondoorzichtig kunt maken. Maar wacht. Dat kan ook! Namelijk met Slimmefolie! Lees hier meer over glas ondoorzichtig maken met Slimmefolie.

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Waarom Slimmefolie?

Er zijn verschillende folies op de markt waarmee je glas ondoorzichtig kunt maken. Maar dit is vaak blijvend. Mensen kunnen dan nooit meer bij jou naar binnen kijken, maar zelf kun je ook nooit meer naar buiten kijken. Ook is dit vaak minder mooi. Wanneer je glas tijdelijk ondoorzichtig wilt maken, kies je voor Slimmefolie. Slimmefolie maakt het mogelijk dat je met één klik op de knop een glaswand transparant of geblindeerd kan maken. Snel, eenvoudig en omkeerbaar! Zo kun je privacy creëren wanneer je maar wilt.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

Voordelen Slimmefolie

Het grote voordeel van Slimmefolie is dus dat je glas ondoorzichtig kunt maken wanneer je maar wilt. En dat je het glas vervolgens ook weer transparant kunt maken. Maar Slimmefolie biedt je nog meer voordelen. De folie is ook een goede zonwering, is op iedere soort beglazing aan te brengen en heeft een isolerende werking, waardoor je ook nog eens op de energiekosten kunt besparen. Daarbij is Slimmefolie in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus je hoeft niet bang te zijn dat de folie niet aansluit bij de rest van het interieur. En de installatie van de folie? Dat doen wij!

Zo creëer je glas waar je niet doorheen kunt kijken

Door Slimmefolie op jouw ramen aan te brengen, heb je de mogelijkheid om het glas ondoorzichtig te maken. Maar hoe werkt dit dan? De folie is een PDLS-folie. Dat betekent dat de folie bestaat uit polymeer verstrooide vloeibare kristaldeeltjes. Zodra er stroom door de kristallen heen gaat, worden ze elektrisch geladen. Het gevolg is dat ze zich allemaal in dezelfde richting positioneren en de folie doorzichtig wordt. Wanneer je de stroom weg haalt, ontstaat er een “wanorde”. Het resultaat? Glas waar je niet doorheen kunt kijken. Zo kun je dus met één druk op de knop glas ondoorzichtig maken, maar ook weer transparant maken.

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Meer weten?

Glas waar je niet doorheen kunt kijken, dat creëer je met Slimmefolie. Wil je hier meer over weten? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of mail ons via sales@slimmefolie.com. Ook voor een adviesgesprek. Wil je direct Slimmefolie bestellen, zodat je jouw raam ondoorzichtig kunt maken? Vraag gerust een offerte bij ons aan.