SLIMMEFOLIE

BLINDERENDE FOLIE

  • Aan
  • Uit

Raam tijdelijk blinderen; met onze elektrisch bedienbare Slimmefolie kan het!

Wil je een raam blinderen? Of meerdere ramen? Dat doe je met Slimmefolie! Slimmefolie is een innovatief product waarmee je alle soorten ramen en glaswanden tijdelijk elektrisch kunt blinderen. Met één druk op de knop verander je een transparant raam in een ondoorzichtige wand. De mate van transparantie kun je instellen met de afstandsbediening. Zo creëer je eenvoudig wat meer privacy. Of je nu lekker thuis achterover wilt leunen op de bank of op kantoor een belangrijke vergadering hebt. Niemand kan meer naar binnen kijken wanneer je jouw ramen tijdelijk blindeert. Daarbij kan dit ook helpen om hinderlijke zonnestralen buiten te houden en om een ruimte zoveel mogelijk lichtdicht te maken, bijvoorbeeld een slaapkamer of babykamer. Ook kun je een geblindeerde glaswand gebruiken als projectiescherm tijdens presentatie. De mogelijkheden zijn enorm. Ontdek ze zelf door jouw raam te laten blinderen met Slimmefolie!

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Waarom ramen blinderen met Slimmefolie?

Slimmefolie is dé manier om ramen te blinderen. Met een simpele druk op de knop schakel je tussen transparantie en ondoorzichtigheid. Dit doe je met een vaste schakelaar, een afstandsbediening of een app op je telefoon. De elektrisch bedienbare folie is dus heel gemakkelijk in het gebruik. Daarbij is de folie voordelig aan te schaffen, veiliger en in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. En je kunt de folie ook nog eens door ons laten installeren. Dit raden we je zeker aan, want dan heb je de garantie dat alles goed werkt. Ook kun je dan altijd op onze installateur terugvallen, mocht iets onverhoopt toch niet naar wens zijn.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Hoe Slimmefolie een raam kan blinderen

Een raam blinderen doe je met Slimmefolie. Onze elektrisch bedienbare folie is een PDLS folie bestaande uit polymeer verstrooide vloeibare kristaldeeltjes. Als er stroom door de kristallen heen gaat en ze elektrisch geladen worden, positioneren ze zich allemaal in dezelfde richting. Hierdoor wordt de folie doorzichtig. Zodra je de stroom weghaalt, zal er een “wanorde” ontstaan, waardoor de folie ondoorzichtig wordt. Zo kun je met één druk op de knop jouw raam, of ramen, blinderen.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Voor iedere soort beglazing

Wij hebben de ambitie om het leven voor mensen in zowel de particuliere als zakelijke wereld aangenamer te maken, door de meest geschikte raamfolie te leveren waarmee jij een raam kunt blinderen. Zo zorg je snel en eenvoudig voor privacy op maat. Wij leveren maatoplossingen, specifiek voor jouw verzoek. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zorgen voor de geschikte raamfolie, zodat jij jouw ramen voortaan naar behoefte kunt blinderen.

Offerte aanvragen voor raam blinderen

Wil je jouw raam laten blinderen? Vraag dan een offerte aan van Slimmefolie! Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Wil je meer weten over het blinderen van ramen? Heb je hier vragen over? Of wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek? Bel dan naar +31 (0) 85 4014394 of stuur ons een e-mail via sales@slimmefolie.com.