slimmefolie hr+ hr++ glas

Slimmefolie en HR+ / HR++

Gaan Slimmefolie en HR+ of HR++ glas samen?

Slimmefolie. Hét product waarmee je glas afwisselend ondoorzichtig en transparant kunt maken. Het is ontzettend populair. Logisch, want wie wil er nu niet met één druk op de knop privacy kunnen creëren. Voor een vergadering, belangrijk gesprek of wanneer je thuis gewoon lekker onderuit op de bank wilt kunnen hangen. Maak het glas ondoorzichtig en niemand die je ziet! Lekker toch? Maar is Slimmefolie ook op jouw ramen aan te brengen? En gaat Slimmefolie wel samen met HR+ of HR++ glas? Hier lees je of je overal Slimmefolie kunt aanbrengen en of Slimmefolie en HR+ of HR++ glas wel samen gaan.

Wat is Slimmefolie?

Met Slimmefolie kun je dus door een simpele druk op de knop een glaswand ondoorzichtig maken. Snel, eenvoudig en omkeerbaar! Want je kunt de glaswand ook weer transparant maken. Hierdoor wordt het mogelijk om op ieder gewenst moment een beetje meer privacy te creëren. En daar hebben we allemaal weleens behoefte aan. Slimmefolie is daarbij ook in te zetten als zonwering, in verschillende kleuren verkrijgbaar en isolerend, waardoor je ook nog eens op de energiekosten kunt besparen! Mocht je Slimmefolie bij jou thuis of op het werk willen en kunnen aanbrengen, dan komen wij graag bij je langs om de installatie in orde te maken.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

Slimmefolie aanbrengen

Slimmefolie kan op alle glazen gladde oppervlakken worden aangebracht. Denk aan deuren, ramen, binnenwanden van glas, receptiebeglazing of lobby beglazing. Wij installeren dan ook dagelijks Slimmefolie bij zowel bedrijven als bij mensen thuis. Zoals op keukenramen, badkamerramen, woonkamers, schuifdeuren, serres en in kantoren. Voor veel van deze toepassingen hebben wij standaard oplossingen ontworpen, maar wij leveren ook oplossingen op maat, specifiek voor jouw verzoek. Maar hoe zit het nu met het soort glas? Kan Slimmefolie ook op HR+ of HR++ glas aangebracht worden?

Kun je Slimmefolie ook op HR+ of HR++ glas aanbrengen?

Slimmefolie kan niet overal op aangebracht worden. Zo gaan Slimmefolie en HR+ of HR++ glas niet samen. We adviseren je om ook niet gedeeltelijk Slimmefolie op HR+ of HR++ glas aan te brengen. Dus heb je thuis of op jouw bedrijf HR+ of HR++ glas? Dan is het helaas niet mogelijk om jouw ramen te voorzien van Slimmefolie.

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Meer weten?

Wil je meer informatie over Slimmefolie en HR+ of HR++ glas en waarom deze twee niet samen gaan? Of heb je vragen voor ons? Neem gerust contact op. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een e-mail naar sales@slimmefolie.com. Ook als je een afspraak wilt maken voor een adviesgesprek. Wil je direct Slimmefolie bestellen? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een offerte bij ons aan.