autocolor folie

Ramen verduisteren met folie, hoe werkt dat?

Snel en eenvoudig ramen verduisteren met folie

Iedereen heeft weleens de behoefte om zijn of haar ramen te verduisteren. Bijvoorbeeld voor meer privacy, een goede nachtrust of het creëren van een gezellige sfeer in huis. Gelukkig is er een manier waardoor je je ramen kunt verduisteren, zonder dat dit ten koste gaat van je uitzicht. Namelijk door autocolor folie van Slimmefolie aan te schaffen. Hoe werkt dat? Je ramen verduisteren met de autocolor folie van Slimmefolie? Je leest het in dit blog!

De natuurlijke dimmer

De autocolor folie van Slimmefolie wordt ook wel een natuurlijke dimmer genoemd. Dat komt doordat de folie ervoor zorgt dat de hoeveelheid lichtinval verandert met de intensiteit van het zonlicht. De autocolor folie kleurt namelijk automatisch mee met de hoeveelheid zonlicht. Hierdoor heb je geen last meer van de zon. Autocolor folie van Slimmefolie is een innovatieve manier om de zon te weren en perfect voor de lichtregulering thuis en op kantoor.

autocolor folie sf75 ds
MOGELIJKE

KLEUREN

  • autocolor folie sd75
  • autocolor folie sf35
  • autocolor folie sf50
  • autocolor folie sf55
  • autocolor folie sf75 ds
  • autocolor folie sf75

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie en autocolor folie voor het automatisch verduisteren van ramen. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

Houd UV-straling buiten

Naast dat autocolor folie de zon buiten houdt, houdt het ook de UV-straling tegen. Met behulp van een hoogvacuüm productieproces en uiterst innovatieve nanocoating technologie blokkeert de autocolor folie van Slimmefolie meer dan 99% van de UV-straling op de huid en materialen! Autocolor folie neemt dus niet alleen de schittering voor je weg, waardoor het voor meer comfort zorgt, maar blokkeert ook de schadelijke UV-straling.

Verminderd energieverbruik

Wat je ook moet weten over de autocolor folie van Slimmefolie, is dat het meer dan 80% van de infraroodbarrières blokkeert. Dit zorgt ervoor dat je energieverbruik minder wordt, waardoor je energierekening ook omlaag schiet. Dat is fijn voor je portemonnee!

Vraag een offerte aan voor autocolor folie bij Slimmefolie

De autocolor folie van Slimmefolie is veel meer dan een verduisterende folie. Het is een natuurlijke dimmer die je niet alleen helpt de lichtinval in huis te reguleren, maar ook UV-straling buiten houdt en je energieverbruik vermindert. Bij Slimmefolie kun je autocolor folie in verschillende kleuren krijgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de folie die jij wilt. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een mail naar sales@slimmefolie.com. Je kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier op de website.