slimme raambekleding

Slimme raambekleding voor kantoor

Heb je op kantoor hinderlijke doorkijk van buiten naar binnen via de ruiten in je pand? Of heb je glazen wanden op kantoor waardoor medewerkers het gevoel van privacy missen om rustig en geconcentreerd te kunnen werken? Die problemen kun je oplossen door het plaatsen van slimme raambekleding op kantoor. Slimme raambekleding kan volledig worden afgestemd op je wensen wat betreft dessin, kleur, mate van transparantie, maar ook wat betreft veiligheid. Hieronder lees je meer over het laten aanbrengen van slimme raambekleding voor je kantoor.

Wat is slimme raambekleding?

Slimme raambekleding is ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld een kantoortuin. Met deze bekleding is het eenvoudig mogelijk om privacy in een ruimte te creëren, wanneer je dat wilt. Dus wie de ramen op kantoor ondoorzichtig wil maken, kan dat snel en slim doen met slimme raambekleding. En nog mooier is dat je met één simpele druk op de knop een glaswand ondoorzichtig maakt. Snel, eenvoudig en omkeerbaar. Wil je de ramen op kantoor tijdelijk ondoorzichtig kunnen maken? Kies dan voor slimme raambekleding.

Andere toepassingen van slimme raambekleding

Naast het bieden van privacy aan je medewerkers en collega’s in een kantoortuin, is slimme raambekleding ook prima en effectief toepasbaar in andere ruimtes. Zo wordt de raambekleding ook veel gebruikt voor het afschermen van een vergaderruimte of vergaderzaal die door glas omgeven is. En er is nog meer mogelijk. Je kunt met één druk op de kop een glaswand transparant of ondoorzichtig maken. Daarnaast heeft de slimme folie goede isolerende eigenschappen en uv blokkering van maar liefst 89%. Slimme raambekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je altijd een passende raambekleding kunt laten aanbrengen op kantoor die past bij de huisstijl van je bedrijf.

slimmefolie portfolio 5
MOGELIJKE

KLEUREN

  • filmgray
  • filmblue
  • filmgreen
  • filmred
  • filmwhite
  • filmyellow

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

Warmtewerend

De slimme raambekleding zorgt er ook voor dat een kantoor achter glas lekker koel blijft. Doordat de bekleding de zon reflecteert, houd je de warmte van de zon buiten. Zo heb je ook in de zomer een aangename temperatuur op kantoor.

Hygiëne

Dankzij slimme raambekleding voor je kantoor heb je feitelijk ook geen gordijnen meer nodig voor je kantoor. Stoffen raambekleding kunnen bijvoorbeeld echt stof- en ziektekiemen verzamelaars zijn. Slimme raambekleding is wat dat betreft vele malen hygiënischer!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Offerte aanvragen voor slimme raambekleding op kantoor

Wil je een offerte aanvragen voor het laten aanbrengen van slimme raambekleding bij jou op kantoor? Heb je vragen over de slimme raambekleding? Of wil je gewoon meer informatie over de vele mogelijkheden? Bel dan naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een e-mail naar sales@slimmefolie.com. Je kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier op de website.