SLIMMEFOLIE

RAAMFOLIE WONING

  • Aan
  • Uit

Elektrisch glas folie bestellen bij Slimmefolie

Ben je op zoek naar elektrisch glas folie? Elektrisch glas folie bestel je bij Slimmefolie! Met dit glas folie kun je glas tijdelijk ondoorzichtig maken. Snel, eenvoudig én omkeerbaar! Grote ramen of glaswanden zijn prachtig. Er komt veel licht door naar binnen en ze scheppen een ruimtelijke sfeer. Maar toch zit je er niet altijd op te wachten dat mensen bij je naar binnen kunnen kijken. Zowel thuis als op het werk niet. Iedereen heeft weleens behoefte aan privacy. En dat kan met de elektrisch bedienbare glas folie van Slimmefolie! Met onze elektrische glas folie kun je een glaswand afwisselend transparant en ondoorzichtig maken, wanneer jij dat wilt! Zo creëer je privacy op ieder gewenst moment. Bestel daarom direct elektrisch bedienbare glas folie bij Slimmefolie.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Waarom elektrisch glas folie?

De glas folie van Slimmefolie zorgt er dus voor dat je zelf kunt bepalen wanneer je het glas doorzichtig maakt. Heb je een vergadering? Of een vertrouwelijk gesprek? Of wil je gewoon even lekker onderuit op de bank kunnen hangen zonder dat mensen je zien? Met één druk op de knop zorg je ervoor dat de glas folie ondoorzichtig wordt, waardoor je meer privacy hebt. Dat is het voordeel van elektrisch bedienbare glas folie. Wil je weer naar buiten kunnen kijken? Dan zet je de folie weer op transparant. Daarnaast zorgt elektrisch glas folie ook voor een goede zonwering, is het op iedere soort beglazing aan te brengen en heeft het een isolerende werking, waardoor je ook meteen op de energiekosten bespaart. Ons glas folie is in verschillende kleuren te verkrijgen, dus er is ongetwijfeld een folie die aansluit op de rest van jouw interieur. En de installatie? Die kun je met een gerust hart aan ons overlaten!

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Hoe werkt elektrisch bedienbare glas folie?

Onze elektrisch bedienbare glas folie is een PDLS-folie. De folie bestaat uit polymeer verstrooide vloeibare kristaldeeltjes. Als er stroom door deze vloeibare kristallen heen gaat, worden ze elektrisch geladen, waardoor ze zich allemaal in dezelfde richting positioneren. De folie wordt dan doorzichtig. Als je de stroom vervolgens weer weg haalt, ontstaat er een “wanorde” en daarmee ondoorzichtigheid. Zo zorg je dus met één druk op de knop voor privacy.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Offerte aanvragen voor glas folie

Wil je elektrisch glas folie bestellen? Bel of mail ons gerust om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn te bereiken via +31 (0) 85 4014394 en sales@slimmefolie.com. Heb je vragen? Wil je meer informatie over ons glas folie? Of wil je een adviesgesprek aanvragen? Neem ook dan gerust contact op.