SLIMMEFOLIE

DIMBAAR GLAS

  • Aan
  • Uit

Privacy wanneer jij het wilt met dimbaar glas

Wil je grote ramen of glaswanden voorzien van dimbaar glas? Ga naar Slimmefolie! Met onze folie kun je glas tijdelijk ondoorzichtig maken. Iedereen heeft namelijk wel eens behoefte aan privacy. Of je nu thuis bent of op je werk. Grote ramen of glaswanden zijn mooi vanwege de vele lichtinval en ruimtelijke sfeer die ze creëren, maar het nadeel is wel dat iedereen zomaar bij je naar binnen kan kijken. Met één druk op de knop zorgt onze folie ervoor dat je een glaswand transparant of ondoorzichtig wordt. Snel, eenvoudig en omkeerbaar dus! Hierdoor is het mogelijk om privacy te creëren wanneer je maar wilt. Bestel dus direct dimbaar glas bij Slimmefolie.

Slimmefolie

Voordelen

  • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
  • Hoogste UV blokkering van 99%
  • Volledige maatwerkoplossingen
  • Uitstekende technische ondersteuning
trustpilot1

Voordelen Slimmefolie

Met dimbaar glas kun je zelf bepalen wanneer je het glas doorzichtig wilt maken. Heb je een vergadering of een vertrouwelijk gesprek en wil je niet dat andere mensen kunnen zien waar je het over hebt? Of wil je thuis lekker onderuit op de bank hangen zonder last te hebben van pottenkijkers? Met één druk op de knop maak je dimbaar glas ondoorzichtig. Zo heb je direct meer privacy. Vervolgens kun je dimbaar folie op ieder gewenst moment weer op transparant zetten, zodat je weer naar buiten kunt kijken. Ons folie heeft daarbij ook nog andere voordelen. Het is een goede zonwering, is op ieder soort beglazing aan te brengen en werkt isolerend, waardoor je ook nog eens op de energiekosten kunt besparen. Wij hebben voor iedereen een folie die aansluit bij de rest van het interieur, want onze folies zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. En het installeren van dimbaar glas? Dat kun je aan ons overlaten.

WIJ LEVEREN Dé TOTAALOPLOSSING

Slimmefolie levert hoge kwaliteit slimme raamfolie voor privacy on demand in huis. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, productie en montage van uw raamfolie geheel op maat. En ook voor technische ondersteuning en garantie na de plaatsing!

INSPIRATIE

PORTFOLIO

Sleep de verticale balk naar links en rechts en zie het verschil. Verbluffend toch!

Slimmefolie anti inkijk folie of privacy folie voor uw woningondoorzichtige privacy folie of anti inkijk folie
privacy folie of anti inkijk op kantoordoorzichtig gemaakte privacy folie op kantoor
privacy folie raamfolie kantoorprivacyfolie aan op kantoor

Hoe werkt het?

De folie die wij gebruiken voor dimbaar glas is een PDLS-folie. Het is dus een folie die bestaat uit polymeer verstrooide vloeibare kristaldeeltjes. Zodra er stroom door de kristallen heen gaat, worden ze elektrisch geladen en positioneren ze zich allemaal in dezelfde richting. De folie wordt dan doorzichtig, waardoor je uit het raam kunt kijken en mensen ook bij jou naar binnen kunnen kijken. Als je de stroom weg haalt, ontstaat er een “wanorde” en daarmee ondoorzichtigheid. En dat met maar één druk op de knop.

ONZE KLANTEN

REFERENTIES

Offerte aanvragen voor dimbaar glas

Wil jij dimbaar glas? Vraag dan een offerte aan bij Slimmefolie! Heb je vragen? Wil je meer informatie over onze folie? Of heb je behoefte aan een adviesgesprek? Neem gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0) 85 4014394 of stuur een e-mail naar sales@slimmefolie.com.